Eeee kardişş bizi görünce nutkunmu tutuldusmil56merhaba arkadaşlar ben henüz yeni üyeyim siteye.gezinirken
ahh canım ne demek hemen birleştirelim havuzları...birleştirene kadar bizim çalışanlara söyleyeyim de bi bakım yapsınlar, malum ben karaiplerde tatildeyken işleri biraz saldılar heralde... çok sevindim ayrıca teklifine harika bir komşu bulmuşum kendime yanımdan ayırmam vallablissyson durum :
aa söylemeyi unuttum yeni aldığım boğaz manzaralı yeşillikler içinde kocaman bahçeli havuzlu süper villama eşim ve ben çaya bekliyoruz... kahvesmiley
ayrıca size bahçede elektro gitarımla neler yaptığımı da gösteririm guitar
şeyy...ben senin yan tarafındaki komşunum .havuzun benimkine nazaran biraz ufak ve bakımsız gibi geldi bana eğer uğrarsan bi kahvesmileyiçmeye havuzları birleştirip olimpik yapabiliriz canm tender45ice1
evetttttttttttttttttttttblissyçıldırdınız mı?? ooo67
ahh canım ne demek hemen birleştirelim havuzları...birleştirene kadar bizim çalışanlara söyleyeyim de bi bakım yapsınlar, malum ben karaiplerde tatildeyken işleri biraz saldılar heralde... çok sevindim ayrıca teklifine harika bir komşu bulmuşum kendime yanımdan ayırmam vallablissy
sen tatile gidince artık enaktarını girlhahabana bırak ben villanın her şeyiyle ilgilenirim...böyle komşuya can fedat678
sen tatile gidince artık enaktarını girlhahabana bırak ben villanın her şeyiyle ilgilenirim...böyle komşuya can fedat678
tabii şekerim çok saol... ihtiyacın olan bişey varsa lütfen söyle ben de yardımcı olmak isterim. blissy
bu arada bugün acayip mutluyum sigarayı bıraktım ve spora başladım....partysmiley
Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789
hayırlı olsun canım... ne istersin ev hediyesi ?istersen partinin organisazyonunu ben yapayım..şu an iş seyahatindeyim New York da yeni marka projemle ilgili anlaşmak istiyorlar benimle burda bazı büyük iş adamları... hazır burdayken sanatçı ayarlarım bir kaç tane. kimi istersin? şöyle büyük birşey yapalım kop kop kopactionsmileBoğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789
canım partiye bende geliyorum ama yanımda kutlama için Özcan Deniz Volkan Konak Halil Koçak falan filanlarda geliyor ona göre ikramların bol olsunguitardertytender45Boğazda bir yalı alıyorum. Dekorasyon bitsin parti vericem. Davetlisiniz şekerlery789
Yaa canımsın ama bak bu işller istemekle olmuyor istemeyeceksin sadece olduğunu varsayacaksın.actionsmileolmayıncada çok okuyup nerede hata yaptığını araştıracaksın.yine olmuyorsa şansını fazla zorlama benceburaya bende katılmak istiyorum bende ev kendime araba,istiyorum isteklerim çok aslında ama olur inş memleketimde lüks bir daire istiyorum y789y789spor bir araba hayırlayın beni taşınmama askaldı döşeyeyim güzelce isteğime göre sizleri davetedecemsevinclikhkh56
Sitemiz için özel geceler falan düzenleriz yaprak'cım.Hem size özel fiyatlara %100 zam nasıl. sevincli
E para eş dosttan kazanılır di mi ama. khkh56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.