Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=152)
-   -   Sigarayı bırakmak istiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615337)

Alexandra 08-09-2010 05:33 PM

Sigarayı bırakmak istiyorum

Merhabalar hepinize,

Biliyorum biliyorum, hepsini biliyorum. Şimdiye kadar "biliyorum da ne fayda?", diyerek yaşamaya devam ediyordum. Artık madem hayatımda köklü değişiklikler yapıyorum, eh bunu da değiştirmenin zamanı geldi öyleyse.

Burası da biçilmiş kaftan değil mi?

Ben uzuuun bir dönem bıraktım fakat yıllar önceydi ve yeniden başladım üstelik. Şimdi yeniden bırakmayı ve asla başlamayı düşünüyorum.

Burası belki de yeni bir günlük olacak bana. Sigarayı bırakma güncesi. Başladığımdan beri zaman zaman dinledim telkini fakat düzenli olmadığı için henüz bir yararını görmedim. Şu işlerimin yoğunluğu bir geçsin, işte o zaman baştan başlayıp kendimi sıkıya alacağım. Neden mi şimdi değil?????

Hahahaha :)) Çok güzel soru. Kendime şu gergin anı son boşluk olarak bıraktım. Bir hafta altı üstü. Çok değil. Abartmayın. Siz tatildeyken ben çalışıyor olacağım. Şu büyük projeleri bir bitiriim önümüzdeki hafta sağlıklı ciğerlere geçiş yapacağım. Bu arada bir işlem için yakın zamanda bir ciğer filmi çektirdim. Saçma gelebilir size ama tertemiz çıktı. Ben de biraz buna dayanarak, eh kirlenmeden bırakiim bari dedim.

Öyleyse başlıyorum arkadaşlar. Ayın 20'si pazartesi günü itibariyle bedenimi özgür bırakıyorum.

Hepinize sevgiler.
Desteğinize ihtiyacım olacak
Şimdiden teşekkürler

cat56

zahiri 08-09-2010 07:20 PM

Cevap: Sigarayı bırakmak istiyorum

ooo supersin ilk mesajin benden olsun.. takipcinim destekcinim...! o guzel evinde dondurmalarini yerkeeen sigara degil de meyve suyu tukettigimizi hayal ediyorum o zaman saglikli sagliklii immmm::)

sevgilerr...

Alexandra 09-09-2010 05:56 PM

Evimin kapısı da dostluğumun kapısı da sonuna kadar açık sana Zahiri. Dondurmalar ve meyve suları benden, manzara evimden, dostluk ve sohbet senden.

Buyur gel.
Sevgiler

matri 10-09-2010 01:23 AM

sigarayi birakmak istemen bile, bir cakiltasinin yerinden oynamasidir.. hadi dostum, bende takipcinim.. umarim birakirsin.

matri 13-09-2010 10:51 AM

bilgileri guncelleeee :))

Alexandra 15-09-2010 05:07 PM

Güncelleyeceğim dostum güncelleyeceğim, merak etme ;)
Ya iyi ki varsınız,
Harikasınız.... Beni çok mutlu ediyorsunuz...

matri 16-09-2010 12:13 PM

sendeki bu mutluluk evrene, ordanda bana gelecektir. ne kadar mutlu insan o kadar mutlu enerji...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 PM.