![]() |
En büyük mucize EN BÜYÜK MUCİZE Ulaşılacak bir doruk noktası yoktur. Sıradan vatyandaş gibi davran ve mutlu ol. Felaketler, saldırılar, mucizeler, beyninde karman çormanlaştığında, hala her birinin anımsanacak yanları vardır. Psişik yıkım ya da doyuma kendini kaptırma. Rinzai’nin müritlerinden birine, bir diğer hocanın müridi, “Ustamız mucizeler yaratan bir insandır¸ben şahsen nice mucizesine tanık oldum. Ya senin ustan ne mene bir insan? Hiç mucize yaratabiliyormu?” diye sormuş. Rinzai’nin müridi ise şöyle yanıtlamış arkadaşını: “Benim hocamın bugüne dek gerçekleştirdiği en büyük mucize, hiç mucize yaratmamış olmasıdır.” Mucizevi güçleri ancak zayıflar gerçekleştirmeye çalışırlar. Güçlüler ise onlara bulaşmaz, çünkü olağanüstü bir konumun ardından, yeni bir tuzağın iş başına geçeceğini bilirler. Evren; mucize peşinde koşanları sürekli gemler, frenler, son tuzak budur işte. Psişik enerjini sessizce alt edebilir, mucize girdabından boğulmadan kurtulabilirsen, mucizenin tutsağı olmamayı başarabilirsen, işte o zaman evine varabilirsin, En büyük tuzaktır bu, kendini günbegün bu tuzaktan koru. Sofular: Patikanın İnsanları Cilt:1, Sayfa: 287-288. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 PM. |