![]() |
Farkındalık ; Tesadüfleri Farketmektir!! Görme, duyma, dokunma, işitme ve tat alma olan 5 duyulu sistemden çokduyulu sisteme geçişi yaşıyoruz. Altıncı hissimiz çok duyulu sisteme ilk basamağımızdır. Çok duyulu sistem, bilincimizin ve yaratıcılığımızın gelişimi için bir anahtardır. Bu ne işimizie yarayacak derseniz.. ? Hayatımızdaki her şeyi sorun olarak görmeyi bir tarafa bırakacağız.. Kendimizi tanımanın bilinç evrimini yaşamak olduğunu fark edeceğiz. Bu da bize her olayın ardındaki gerçeğin, bizim seçimlerimizle gerçekleşen eğitimden başka bir şey olmadığını anlatacaktır. Çok boyutlu düşünce sistemine doğru yolculuktayız. Bu düşüncede evrimi yaşamaktır. Düşüncede evrimi yaşarken kullanacağımız en önemli anahtar, olayları yaşarken an ve an olanların farkında olmaktır. Nedir bu farkında olmak..? '' İntihar etmek ile ilgili düşünceler yaşıyorsunuz ve bir arkadaşınız size bu konuda bir kitap veriyor.'' '' Uçağın kalkmasına 5 dakika kala havaalanındasınız , siz geç kaldım diye düşünürken, uçağın bir saat geç kalkacağını öğreniyorsunuz'' '' Bir konu kafanızı kurcalıyor, akşam tv de o konu ile ilgili bir film buluyorsunuz.'' Bunların hepsi sizin düşüncelerinizin size yaşattıklarıdır.. Tesadüf değildir. Yaşarken neden yaşadığınızı o an fark etmek için, olayın hangi düşünce yapınızdan kaynaklandığını sorgulayın.. Kendimi Tanımak İstiyorum adlı kitaptan alımıştır. |
Cevap: Farkındalık ; Tesadüfleri Farketmektir!! y789bu yazının devamı varmı elisya son zamanlarda ben bunları yaşıyorum cok merak ettim devamını sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler |
Cevap: Farkındalık ; Tesadüfleri Farketmektir!! eve bunları hepimiz yaşıyoruz. yaşamıyorum diyende farkında değildir. bu yasa her kes için geçerli. kendini buna kapatan etrafımdaki insanlar için üzülüyorum. |
Cevap: Farkındalık ; Tesadüfleri Farketmektir!! Alıntı:
canım bu kitap benim de çok hoşuma gitti. smileydancesmileydance çoğu şeyler de bana uyuyor. O kadar güzel bilgiler var ki ancak bu kadarını yazabildim. Hatta bol bol not alıyorum defterime.. Belki sizlerde yaşıyorsunuz diye burayada yazdım. Bu kitap; bir e-book şeklinde nerden elime geçti bilmiyorum. öyle duruyordu dosyalarımın arasında. isteyen herkese yollayabilirim. bana mail adresinizi yollamanız yeterli.. Sizinde benim gibi çok faydalanacağınıza eminim. art56art56 sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Farkındalık ; Tesadüfleri Farketmektir!! canım yoladım mail adresimi cok teşekkür ederim şimdidenkiss3 |
yolladım adresine, Keyifli okumalar.. |
Cevap: Farkındalık ; Tesadüfleri Farketmektir!! canımcım banada gönderirimisinn.. yada burda paylaşş olmazmıı :) |
|
Cevap: Farkındalık ; Tesadüfleri Farketmektir!! Bende istiyorum..... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 AM. |