![]() |
Cevap: şifa olsun.. ne çok imkan var kimyamızı değiştirmek için..şükürler olsun.. |
Cevap: şifa olsun.. Alıntı:
gerçekten Allah'ımın yarattığı bu evrende bizim için herşey var:))önemli olan kullanmayı bilmek sanırım.. paylaşımın için çooookkk teşekkürler...O0 |
Cevap: şifa olsun.. suyla ilgili bir kaç tane video izlemiştim 2 yıl önce. onlar da bunu anlatıyordu. tabi ben o zamanlar günde 6 litre su içen bir insandım... bazen 6,5 litre de oluyordu hatta.. görenler hayrete düşüyordu.. şimdi düşünüyorum da keşke 2 yıl önceki kadar su içebilseydim.. sabahtan akşama kadar olumlama yapardım herhalde.. :) |
Cevap: şifa olsun.. ne güzel bir site ya insanın hayatını bakış açısını değiştiriyor gerçekteny789 çok teşekkürler herkese.... |
Cevap: şifa olsun.. Cok guzel bir yazi gercekten ve gercekligi ispatlanmiz kesin olan birsey, kurgu degil.... O yuzden guvenerek yapmayi seciyorum... Su; tum pislikleri temizler,berraltir oldugu gibidir ve siz nasil iseniz onu size yansitir, dusuncelerinizin berraklasmasi icin tavsiye ediyorum, Ben bugun her bardak suyumda deneyecegimgirlhaha |
Cevap: şifa olsun.. evinizdeki damacanın yada sürahinin üstüne yazıp yapıştırmanı öneririm. ben öyle yapıyorum ..bütün ailem faydalanıp şifa buluyor ..değişimleri bizimle paylaşmanı isterim sevgiler.. |
Cevap: şifa olsun.. Arkadaşlar ben ilk mesajı göremedim, su ile ilgili olan yazıyı. Elinde olan varsa paylaşabilir mi? |
Cevap: şifa olsun.. Alıntı:
birinci sayfada yazı duruyor aslında. sayfanın üstünde birinci sayfa butonu var actionsmile |
Cevap: şifa olsun.. Teşekkürler:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 PM. |