Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geliştiren Yazılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=371)
-   -   Kendiniz ile olumlu konuşma.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=616767)

bluegirlx 06-12-2010 12:47 AM

Kendiniz ile olumlu konuşma..

merhaba arkadaşlarr..gece gece akşam yapmanız gereken hepimizin işine yarıyacağını düşündüğüm bir çalışma ile karşılaştım..Özellikle uyumadan önceki düşüncelerimize lütfen dikkat edelim..Çünkü tüm uyku boyunca bu düşünceler tekrarlar ve sabah kaç harzle uyanacağınızı bu durum belirler..Bu çalışma bunun için iyi gelecektir diye düşünyorum..

KENDİNİZ İLE OLUMLU KONUŞMA

1- Her akşam yatmadan önce geçirdiğiniz güne bakıp, sizi memnun eden ve sizin yaptığınız ya da söylediğiniz üç şeyi yazın. Bunlar önemsiz şeyler de olabilir. Sizin için en küçük olanı dahi yazın.

2- Sizin dışınızda gelişen üç güzel şey daha bulup yazınız. Belki bahçede açan nergisler, belki de yolda bir çocuğun başını okşayan birisi olabilir.

3- Yatakta iken uyumaya başlamadan önce listedeki her bir konuyu üç kendinize tekrarlayın.
Uyumadan önce aklınızdaki en son konu bilinçdışı aklınız tarafından ele alınır. Böylece bilinçdışınıza siz uykuda iken düşüneceği bir sürü olumlu şey verirsiniz. Bunlardan ilk üçü birer kişisel başarı olduğu için kendinize güveninizi artıracak, diğerleri de geçmişte ne olursa olsun dünyada hala birçok olumlu şeyin var olduğuna ve her şeye rağmen mutlu olabileceğinize inandıracak ve daha sağlıklı bir hayat süreceksiniz.

nurum 06-12-2010 02:41 AM

Cevap: Kendiniz ile olumlu konuşma..

harikaa paylaşım için saolun...

Bilge İnan 06-12-2010 05:25 AM

Sevgili arkadaşlar;
Bilirsiniz ki kendimizle ilgili yaptığımız olumlamalar büyük ölçüde yol almamızı sağlar. Önemli olan bunu Pollyanna' nın kendini kandıran yalancı zihniyetiyle değil, Yaradan' a duyduğumuz güvenle pekiştirebileceğimizin bilincinde olursak daha fazla başarı elde edeceğimizi aklımızda tutmamız gerektiği gerçeğidir. Şöyle ki, bize verilen en ağır eleştirinin, en ağır üzüntünün vs. tekâmül yolunda bizi eğiten ve yol gösteren şeyler olduğunun bilincinde olarak, sınavda ne sorulduğunun farkında olarak, çoktan seçmeli testlerde bile gayet başarılı olacağımıza inanır ve bundan emin olursak, önümüzde açılmayacak kapı yoktur der, tüm üyelerimize ve bir an önce üye olmasını, dolayısıyla bize katılmasını arzu ettiğimiz misafirlerimize iyi geceler, huzurlu uykular dilerim :)

Alexandra 06-12-2010 10:42 AM

Yatmadan önce yaptığım benzer meditasyonlar sayesinde sabahları neşeli uyanıyorum,
güne şükrederek başlıyorum.

Bu güzel fikir için de çok teşekkürler canım, bunu da deneyeceğim.
Herkesin hayatta hedeflediği başarıyı yakalamasını dilerim:)))

Sevgiler:))

prenses1 06-12-2010 10:48 AM

ben her gece gün boyunca beni mutlu eden üç şeyi düşünüp sabah enerji dolu kalkacağımı söyleyip yatıyorum.bendeki değişimler süper...
paylaşım için teşekkürler...

aşk kırıntısı 06-12-2010 10:52 AM

ben 3 madde seçmeden ve yazmadan uyguluyorum ...aslında saymıyorum aklıma o an ne gelirse onu düşünüyorum ve şükredip uyuyorum ....
en çok da "canım yatağım derim"y789...

arca 06-12-2010 03:50 PM

Ben genelde yarını yazıyordum.. Artık bugünü de yazarım ne de olsa anlar önemli olan... yarın nasıl olsa gelecek değil mi?

suyahapsettim 06-12-2010 03:54 PM

ben yatmadan önce yaptığım hataları düşünür onu kafamda düzeltip öyle uyuurum ama insanın gün içinde yaptığı güzel şeyleri düşünmek kendini sevmek açısından yararlı olabilir tabiiiii

bluegirlx 06-12-2010 06:15 PM

hepinize deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum..herkesin aynı bilince ulaşmasını canı gönülden istiyorum..gece uyku kaçması anında uyumaya çalışmaya devam etmek ve olumsuz düşüncelerle boğuşmak yerine suyun temizleme arındırma etkisiyle kurtulmanızı öneririmm..girlhaha

bluegirlx 06-12-2010 09:26 PM

arcacım merhaba..bende senin gibi düşününenler için bir öneride bulundum zaten..yani böyle zamanlarda olumsuz düşüncelere engel olamadığımızda suyu kullanabiliriz..duş alabiliriz yüzümüzü yıkayabiliriz suya bakabiliriz..ama özellikle lütfen uyumadan önce arınalımm..sonra rüyalarımızda aslımıza döndüğümüzde, herşey olması gerektiği gibi olsun..sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 PM.