![]() |
YENİ İNANÇ CÜMLESİ YARATMA.. Tatile çıkmak için gideceğiniz yeri bilir ve ona uygun olarak valizinizi hazırlarsınız.Kadıköy'den Taksim'e giderken taksi şoförüne Taksim'e gideceğinizi söylersiniz.Arnavutköy'e gitmeyeceğinizi,Bostancı'ya gitmeyeceğinizi değil.Bir taksiciye nerelere gitmek istemediğiniz sıralamaya başlarsanız size deli gözüyle bakacaktır,değil mi? Ama bunu ne sık yapıyoruz.Hayatımızda neleri istemediğimizi kolayca sıralıyoruz da neleri istediğimiz hakkında aynı kolaylıkta bir fikir sahibi olmuyoruz.Nereye gitmek istediğinizi bilirseniz,oraya vardığınızda vardığınızıda bilirsiniz. Yeni inanç cümleleriniz birinci tekil şahıs,şimdiki zaman,pozitif ve kısa olmalıdır.Cümleyi söydeğinizde içinizde bir duygu hissediyorsanız,sizin inanç cümleniz odur. http://img196.imageshack.us/img196/952/18121584.gif |
Cevap: YENİ İNANÇ CÜMLESİ YARATMA.. Evet çok doğru. Sadece istediğmiz şeylere yoğunlaşsak ne kadar da güzelleşir her şey. Ama biz tutuyoruz istemediklerimize yoğunlaşıyoruz. Duygularını ne üzerinde yoğunlaştırırsan o gelir başına. Teşekkürler paylaşım için. Işık olsun |
Cevap: YENİ İNANÇ CÜMLESİ YARATMA.. Bir yandan mutlu olmak istiyoruz ama dileğimizi "mutsuz olmak istemiyorum" şeklinde söylüyoruz. Çok büyük bir çelişki bu. Çok şükür ki bizler, sitenin daimi takipçileri yani yanlışımızı farkedip dönüştürmeye gayret ediyoruz. Fakat şahsen ben bunun çelişki olduğunu, ters uyguladığımızı tanıdıklarıma söylediğimde önyargıyla karşılaşıyorum. Ama inanıyorum ki her yanlış gibi bu da zamanla doğrusuyla yer değiştirecek. Paylaşım için teşekkür ederim. Sevgi ile mutlu kal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |