| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Sorsak Ne İyi Olur’ soruları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sorgulamanın yasaklandığı içimizde bize bu fırsatı tanıyan sana teşekkürler.. cevabını bilmediğim sorularıda yazcam siden farklı olarakk..:)) onay bekleme ihtiyacı neden diye sorsamm madde bizi duyuyormu diye sorsamm madde bizi duyorsa bizi onaylayıp gücümüze güç katabilirmi diye sorsamm korkularımızı kimden miras ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() sorgulamanın yasaklandığı içimizde bize bu fırsatı tanıyan sana teşekkürler.. cevabını bilmediğim sorularıda yazcam siden farklı olarakk..:)) onay bekleme ihtiyacı neden diye sorsamm madde bizi duyuyormu diye sorsamm madde bizi duyorsa bizi onaylayıp gücümüze güç katabilirmi diye sorsamm korkularımızı kimden miras aldık miras bırakmamak için ne yapmalıyız diye sorsamm negatifmi daha çok bulaşıcıdır pozitifmi diye sorsamm bir ağacın içinde bir pompa yokken dalalrına nasıl su gidiyor en tepesi nasıl canlı diye sorsamm suallerimin cevabını kimden nerden arayacağımı sorsam birdeee.. biri bana kendinde ara desee..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
çekim yasası |
| |
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Sorsak Ne İyi Olur’ soruları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sorgulamanın yasaklandığı içimizde bize bu fırsatı tanıyan sana teşekkürler.. cevabını bilmediğim sorularıda yazcam siden farklı olarakk..:)) onay bekleme ihtiyacı neden diye sorsamm madde bizi duyuyormu diye sorsamm madde bizi duyorsa bizi onaylayıp gücümüze güç katabilirmi diye sorsamm korkularımızı kimden miras ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi