![]() |
Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Kaynak: Tanrılar Okulu / Yazarı: Stefano E. D'ANNA Size ‘öğretilen ve anlatılan dünyanın’, anlatıldığı gibi olduğunu söyleyenler sadece anlatanlardır. Korkmanız, çekinmeniz, endişe etmeniz gerektiği söylenen her şey, bu betimlemenin pençesindeki insanların fikirleridir. Oysa bunlar olumsuz duygulardır ve hiçbiri dünyaya geldiği haliyle insanin mayasında olan hisler değillerdir. İnsan korkusuz doğar. Korku, zorla ‘öğretilir’. Hayatınızda önünüze çıkan herkesin özel bir görev ile karşınıza geldiğine emin olun. Ve ona varlığı için teşekkür edin. Özellikle düşmanınızsa. Herkes sizi gösterir. Bu sizin dünyanız. Telefondaki arkadaşınız sizsiniz. Çalışanlarınız, üstleriniz, aileniz, hepsi sizsiniz. Yay da, ok da, hedef tahtası da; hepsi sizsiniz. Önünüzde gelecek varken, geçmişle uğraşmayın. Ama geleceği de yeni bir ‘eski geçmiş’ yaratmak için yaşamayın. Onu şekillendirin; bu kez şekillendirin; geçmişinizin tekrarlarından kurtulun. Mea Culpa… Başınıza gelmiş ve gelecek her şeyin tek sorumlusunun kendiniz olduğu gerçeğiyle barışmayı reddettiğiniz her gün tedavi sureciniz gecikecek, ‘yeni bir eski geçmiş’ için her seferinde yeni bir adim attığınızla kalacaksınız. Gerçek, düş artı zamandır. İnanmak için görmeyi beklemeyin. İnanın ki, görebilin. Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek ‘mutluluktur. Ekonominin tanımı Mutluluktan başka hiçbir şey değildir. Her zaman iyi bir ekonomist olun. Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Düş, var olan en gerçek şeydir. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Herkes sizi gösterir. Bu sizin dünyanız. Telefondaki arkadaşınız sizsiniz. Çalışanlarınız, üstleriniz, aileniz, hepsi sizsiniz. Yay da, ok da, hedef tahtası da; hepsi sizsiniz. paylaşımlarını zevkle takip ediyorum harika paylaşım için teşekkür ederim....... sevgiyle mutlu kal... |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.Korku bize doğuştan zorla kazandırılan bir özellik.Teşekkürler |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Yine "ayna" kavramı... Zorla beni çekim yasasına inandıracaksınız.:) Teşekkürler paylaşım için. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Rica ederim. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Alıntı:
Selamlar. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Öğrenmeye açığım. Teşekkür ederim tekrar.:) |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Çok beğendim:)Zaten değişme aşamasındayım bu zamanda çok motive edici bir yazı oldu benim için:) |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Ne kadar güzel sadece düşleyerek hayal ederek gerçekleri yaratıyoruz. Evrende bize daha yüce bir lütuf olabilir mi? |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek ‘mutluluktur. Çok doğru.Güzel paylaşım teşekkürler..::) |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Elimdeki kitabı bitirir bitirmez okuyacağım kitap tanrılar okulu olacak , kitaplığımda bekliyordu demek ki elime alma zamanım gelmiş... Teşekkürler paylaşım için... ;)) |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… arkadaslar bu kitabi nerden indirebirim ben yurtdisinda oldugum icin alma imkanim yok... |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Bu kitabı okurken sınırları fazla geniş gelmişti ve ürküp bırakmıştım :)) Belki yine denerim alıntı çok güzelll eline sağlık :))blissyblissy |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Yüksek Lisans yaparken; bu kitap hakkında bir ödev çalışması yapmıştım. Aldığım notlardan kısa bir alıntı daha: ------ - İnsanlık alemi kitapta esir, köle olarak görülüyor. Tamamen özgür olması, özgürlüğünü kazanması, özüne dönmekle ve kendi psikolojisini, inanç sistemini değiştirmekle mümkün olacaktır. ”Bu kitap, sırtı yere gelmiş insanlığın en güzel örneği konumundaki sık rastlanan bir türün, yakınmaktan başka bir şey bilmeyen insanın, yeniden doğuşunun hikayesidir. Onun öze geri dönüş yolculuğu, kayıp bütünlüğünün arayışında yeni bir göç hareketidir. Bu yolculukta demir alabilmenin ilk şartı ise, kişinin, içinde bulunduğu kölelik halinin farkına varmasıdır.” “Bu kitap bir harita, bir kaçış planıdır. Amacı, sıradan bir insanın dünyanın ipnotik kurgusundan, var oluşun matem ve suçlama dolu betimlemelerinden, programlanmış yazgıların derin lastik izlerinden çıkarak, kaçmayı nasıl başardığını göstermektir.” ”Bu kitap yıllar süren ve sıradışı bir varlıkla yapılmış bir çalışma ve hazırlığın hikayesidir...” ”Bu dünyanın en korkutucu hastalığı kanser veya AIDS değil, tüm hastalıklardan, gezegenin artık geniş bölgelerine yayılmış bulunan sefaletten, her türlü cürüm ve savaşa kadar, tüm problemlerinin ilk ve tek sebebi, hastalıkların en büyüğü, insanlığın olumsuz düşünme ve çoğu zaman farkında dahi olmadan ‘olumsuz’ için dua etme alışkanlığıdır. Dünyanın genel geçer görüntüsünün, üzerinde yer aldığı kolon, asıl katil, budur.” ”İnsanlığın bu yazgıyı değiştirebilmesi için, önce kendi yazgısını, bunun için de önce kendi psikolojisini, doğrular ve inançlar sistemini değiştirmesi gerekmektedir. Kişinin, zihniyetinin verdiği bu zulmün kökünü kurutması şarttır.” ”Bunun için ‘Dreamer’ tarafından gösterilen yol ise, somon balığının akıntının tersine izlediği yol gibi, hem yorucu, hem keyifli; hem korkunç, hem harikadır.” |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… "...yakınmaktan başka bir şey bilmeyen insanın,..." "...problemlerinin ilk ve tek sebebi, hastalıkların en büyüğü, insanlığın olumsuz düşünme ve çoğu zaman farkında dahi olmadan ‘olumsuz’ için dua etme alışkanlığıdır..." Okumadım bu kitabı ama artık okumak istiyorum. Belki ben bu yazıları unutmadan bir yerlerde daha karşıma çıkar.:) Teşekkürler. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Çok beğendim tek kelimeyle harika elleriniz dert görmesin inşallah:) |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Stefano E. D'ANNA 'nın kitabını tavsiye ediyorum. Gerçekten büyük bir değişim geçireceksiniz. selamlar. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Harika bir paylaşım.. Elinize ,yüreğinize sağlık :)) |
|
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Gerçek, düş artı zamandır. İnanmak için görmeyi beklemeyin. İnanın ki, görebilin. Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek ‘mutluluktur. Ekonominin tanımı Mutluluktan başka hiçbir şey değildir. Her zaman iyi bir ekonomist olun. Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Düş, var olan en gerçek şeydir. [/quote] Bu cümleler gerçekten harika Tolgacım, Sabah sabah beni yeni bir bakış açısıyla tanıştırdığın için çok teşekkürler. Her zamanki gibi özenli ve içi dolu bir paylaşım olmuş. İyi ki varsın canım Sevgiler cat56 |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Bu cümleler gerçekten harika Tolgacım, Sabah sabah beni yeni bir bakış açısıyla tanıştırdığın için çok teşekkürler. Her zamanki gibi özenli ve içi dolu bir paylaşım olmuş. İyi ki varsın canım Sevgiler cat56[/quote] Her zamanki gibi; motive edici, sıcak ve içten teşekkürün için, rica ederim. |
Hak edene Tolgacım, Her şey hakedene.... İyi ki varsın canım Sevgiler cat56 |
|
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Teşekkürler gerçekten çok güzeldi. Ayrıca benim hayal kurmakla ilgili bir sorunum var, sizce bunun çaresi nedir, ben bilemiyorum. Çok şükür eskisine göre hayal kurmakta iyiym ama, imgeleme yaparken, o anın içindeyken, sanki birisi beni itiyor ve ben ait olduğum yere yani evime düşüyorum. Çok kısa , anlık imgeleme yapabiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?.. |
Sizden başka hiç kimse, sizi hayallerinizden itemez ve çıkartamaz. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… teşekkürler.. Söz ettiğiniz yazınıza bakacağım... |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Neye direnç gösterirseniz o yaşamaya devam eder.... Yine çekim yasası:=) eğer imgeleme yaparken bir güç seni o durumdan kopardıgını hissediyorsan gözlerinin önüne deniz ya da güneş getir o an neyi imgeliyorsan hangi mekanda isen mekanını değiştir ve yeniden dene göreceksin imgelediğin yerin yam ortasındasın... Hayallerinin ortasında:=)partysmiley |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… o kitabı okumak istiyorum ama hem önümde bir sınav hemde bitmemiş bir kitap var :) Sıraya aldım teşekkür ediyorum paylaşımın için . |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 PM. |