![]() |
Esas Akıl Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, adamın biri sorar: Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz? Doktor: Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç sey veriyoruz. Bir kaşık, bir fincan, ve bir kova. Sonra da kişiye küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz. Siz ne yapardınız? Adam: OOO ! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova kaşık ve fincandan büyük. Hayır, der doktor. Normal bir insan küvetin tıpasını çeker. Ders: Sadece bize sunulanlar dışında çözüm bulmaktır akıl. |
Cevap: Esas Akıl güzel paylaşım için teşkkür ederim. iyi ki varsıny789 |
Cevap: Esas Akıl süpermiş.956k |
Cevap: Esas Akıl ayy çok komiikk |
Cevap: Esas Akıl Alıntı:
|
|
Cevap: Esas Akıl bu ismimin değişmesini istedim ama hala değişmedi yeni ismim tam bana uygun bunu öylesine seçmiştim |
|
Cevap: Esas Akıl Nedir şu memleketin futbol ve trafik canavarlarından çektiği yahu. Bi arada enflasyon canavarı vardı. canavar manyağı ettiler memleketi. |
|
|
Cevap: Esas Akıl Napoli taraftarı tren kaçırmıştı maç için. . Celtic ile Glasgow maçlarında muttlaka birkaç kişinin kollları budanır. Gs-Leeds maçında iki Türk aşırı içen 2 ingilizi bıçakla kevgire çevirmişti. Geçen haftalarda biri yine Cimbom tribünlerinden kağıt uçak gibi uçuruldu. Bizim okul takımı maçına sırf kavga amaçlı bi otobüs dolusu adam gelmişti. . . Futbol canavarıı :S |
|
Cevap: Esas Akıl :D Eee şeyy sevincli Zaahaaaa :D:D |
|
Cevap: Esas Akıl paylaşımın çok hoş gerçektenn 956k8977 |
http://www.komikresimlerim.org/data/...esimleri_3.jpg zaahaaaaa :D:D |
Cevap: Esas Akıl Enes ömrümü yedin ömrümü...girlhaha |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM. |