Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geliştiren Yazılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=371)
-   -   yapabileceğinize inanıyorsanız yaparsınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=448481)

Sultan 22-10-2009 10:48 PM

yapabileceğinize inanıyorsanız yaparsınız

Aerodinamik teorisine göre,iri arı uçamaz.Çünkü kanadının yayılış alanına kıyasla bedeni,ağırlığı ve vücut şekli uçmasını imkansız kılar.Fakat bütün bu engin bilimsel gerçeklerden habersiz olan arı işine bakar ve her şeye rağmen uçar;üstelik her gün biraz bal bile yapar.
sevgiyle mutlu kalıny789

mexxeroze 23-10-2009 04:14 AM

Cevap: yapabileceğinize inanıyorsanız yaparsınız

çünkü arı aerodinamik kurallarını takmaz :) :)

pancakes 23-10-2009 04:43 AM

Peki evrensel bilincin bu konudaki rolü nedir?
Yani bu bilgiyi sadece bir kaç fizikçi ve biyolog değilde çoğunluk biliyor olsaydı arı yine uçmaya devam edebilir miydi?
Yada sadece bizim suyun üzerinde yürüyebileceğimize inanmamız yeter mi?
Eğer yeterse ilk insanlar suyun üzerinde yürüyebiliyorlarmıydı acaba?
Bu konu hep kafamı karıştırmıştır benim. Umarım demek istediğmi anlatabilmişimdir.
blook

mexxeroze 23-10-2009 06:48 AM

güzel yere değindin pancakes sen bunları yazdığında aklıma bişey geldi biliyomusun ?? yeni yürümeyi öğrenen bi bebeğe çaktırmadan denizin üzerinde yürüyen ama düşünce yoluyla değil de hani suni yollarla ...:) biri gösterilse oda inansa yapabileceğine görerek sonuçta bu 2 yaşında çocuk yani yürürmüydü ...:) neyse sorularına cevap vermeye çalışayım.. dediklerine tam ve tatmin edici cevabı verebilirmiyim bilmem ama bilimsel yaklaşmamı bekleme arı bile bilimsel davranmıyo :) sanırım yaratıcımız allah teala bilim gözlüğüyle
kendimizi kaybetmeyelim diye arıların bu yönünü bir ispat olarak vermiş olabilir benim aklıma bunlar geldi .. umarım daha bilgili birileri daha bilgece şeyler söyler ..
selametle..

aybükem 23-10-2009 08:50 AM

acaba arıya uçamayacağını söyleselerdi arı uçabilirmiydi.çoğu kişi duymuştur sen yapamazsın,sen başaramazsın ve bir süre sonra o kişilerde yapamayacaklarına inanmışlardır12389başarıya ulaşmak için hedefe odaklanıp olumsuz sözlere kulakları tıkamak gerekiyor bence teşekkür ederim güzel bir paylaşımdıs456

pancakes 23-10-2009 01:55 PM

Alıntı:

mexxeroze Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 555604)
güzel yere değindin pancakes sen bunları yazdığında aklıma bişey geldi biliyomusun ?? yeni yürümeyi öğrenen bi bebeğe çaktırmadan denizin üzerinde yürüyen ama düşünce yoluyla değil de hani suni yollarla ...:) biri gösterilse oda inansa yapabileceğine görerek sonuçta bu 2 yaşında çocuk yani yürürmüydü ...:) neyse sorularına cevap vermeye çalışayım.. dediklerine tam ve tatmin edici cevabı verebilirmiyim bilmem ama bilimsel yaklaşmamı bekleme arı bile bilimsel davranmıyo :) sanırım yaratıcımız allah teala bilim gözlüğüyle
kendimizi kaybetmeyelim diye arıların bu yönünü bir ispat olarak vermiş olabilir benim aklıma bunlar geldi .. umarım daha bilgili birileri daha bilgece şeyler söyler ..
selametle..

O bebek olayı benimde aklıma geldi ama hadi ona yine bir ihtimal cevap verilebilir. Yani bebek atalarından genlerle gelen bilgilere sahip olduğu için belki böyle bir şeyi yapamayacağını bilinçsizce biliyor olabilir.

Buna benzer bir bilgiyi bir kitapta okumuştum;

Eskiden gliserinin kristalize olmadığı biliniyormuş. Fakat bir taşıma işlemi sırasında +7°C de gliserinin kristalize olduğu gözlemlenmiş.Ve bu olaydan sonra gliserin artık +7°C de kristalize oluyor. demiş yazar.
Bu olayın açıklaması ise şöyle: Türler arasındaki bilgi akışı morfik alanlar vasıtası ile gerçekleşir.Türün bir bölümünün sahip olduğu bilgi, o türün bütün üyelerince öğrenilmiş olur.

Şimdi ben bunu okuduğumda, gliserinin +7°C de kristalize olma halinin evrensel bilinçde bilgi halini aldığını ve bu sebeple artık bu derecede kristalize olduğunu düşünmüştüm.

Yani ben sadece türler arası değil, Quantlar arası bu bilgilerin yayıldığını düşünüyorum.
O sebeple bu bana sadece arının inancıyla alakalı değilmiş gibi geliyor.

Sultan 25-10-2009 12:15 PM

bu gün yapamam dediğim şeylerin listesini çıkarıp harekete geçiyorum

sarıpapatyam 02-03-2010 02:40 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 555609)
acaba arıya uçamayacağını söyleselerdi arı uçabilirmiydi.çoğu kişi duymuştur sen yapamazsın,sen başaramazsın ve bir süre sonra o kişilerde yapamayacaklarına inanmışlardır12389başarıya ulaşmak için hedefe odaklanıp olumsuz sözlere kulakları tıkamak gerekiyor bence teşekkür ederim güzel bir paylaşımdıs456

gerçektende öyle paylaşım için teşekkürler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 PM.