![]() |
Uyku'nun çekim yasasıyla bağlantısı ve bize verdiği mesaj... Uyumak insan için bir ihtiyaçtır ama uykusu olmasa da bazen insanın uyumak isterse gariptir ki uyur ve bu yadrganmaz çünkü kodlanmıştır dna larımıza doğuştan zaten .Bebekken bile uyuyarak büyümüşüzdür. Çekim yasasıyla nasıl bir ilgisi olabilir uykunun??? Şimdi uyumak için gerekli şartları yerine getirdiğimizde uykunun bize zaman içinde geldiğini görüyoruz ve hiçbirimiz diyemeyiz ki ben uyuduğum anı hatırlıyorum çünkü bir anda gelir içimz geçer tabiri kullanırız ve uyuruz … Yani rahat bir yatak sessiz bir ortam karanlık oda ve derin ve rahatsız edici düşüncelerden arındırılmış bir beyin uyumanın bize gelmesi için gerekli koşullar … ama uyumakta istekle başlıyor unutmayalım… Peki o zaman burdan şu çıkabilir mi… istediğimiz bir şey için gerekli koşlulları oluşturduğumuzda o şey er geç bizim olacaktır .. (Belki bir çok yerde var buna benzer şeyler belki de benim gibi biri daha düşündü bilmiyorum ama ben bu bağlantıyı paylaşmak istedim kendimce...) Yani şunu diyenler oluyo yaa elimden geleni yapıyorum olmuyo denedim kaç defa olmuyo demekki eksik bir parça daha var ki görülüyoda parçalar tamamlandıktan sonra bile çekimin harekete geçmesi için zamana ihtiyacımız var … Benden bu kadar düşüncelerinizi okudum bugüne kadar hep..bu benim ilk paylaşımımdı düşüncesel olarak yorumlarınız bütün çekim gücümle bekliyorum….:):) uyumaya çalışırken düşünürüz ya bu orda aklıma geldi ben de yataktan kalkıp yazdım şimdi çekim gücünü harekete geçirmem lazım sabah erken kalkıcam çünkü iyi geceler ve mutlu yarınlar.. |
Cevap: Uyku'nun çekim yasasıyla bağlantısı ve bize verdiği mesaj... Hayatımızda her şeyin bence çekim yasasıyla ilgisi var.Uykuya dalmadan önce isteklerimizi ve uykudan önce isteklerimiz evrene iletirsek bilinçaltı bizim isteklerimiz doğrultusunda çalışır.Çekim yasasının gerçekleşmesi için bir süreye ihtiyaç var.Yani istediğimiz her şey anında gerçekleşmez.Bazen ağzımızdan istemediğimiz şeylerde çıkar gerçekleştiğini bir düşünün. Dilekle çekim yasası arasında tampon bir süre var.Gerçekleşmesini istediğimiz şeyler için sürekli tekrar gerekirki çekim yasası iş başında olsun.Mutlu kalın |
Cevap: Uyku'nun çekim yasasıyla bağlantısı ve bize verdiği mesaj... O0paylaşımın için teşekkürler bengusu sana fazlasıyla katılıyorum uykuya geçiş anındaki dinginlik ve sakinlik bence çok önemli o süreci olumlu düşüncelerle kullanarak mucizeleri hayatımıza çekebileceğimize inanıyorum duada çok önemli tabi ben bunu farkında olarak deneyeceğim sonuçlarını mutlaka paylaşırım sevgilerimle |
Cevap: Uyku'nun çekim yasasıyla bağlantısı ve bize verdiği mesaj... Alıntı:
evet :) bak çok güzel yakalamışsın ya istemediğimiz şeylerde gerçekleşseydi demi .... |
Cevap: Uyku'nun çekim yasasıyla bağlantısı ve bize verdiği mesaj... gerçekten çok hoş bir bağlantı kurmuşsunuz çok basit görünüyo ama derininde çok şeyler gizli, yapıyorum olmuyo diyenlerede şunu söyleyebilirim diliniz ne kadar istiyorum desede içinizde bi yerde hala o şeye sahip olmayacağımızı düşününce malesef olmuyo hiç bişey :( ben kendimden biliyorum ama yıllarca olumsuz kodlanmış beyinlerimz hemen adapte olamıyo malesef işte tıpkı uyku gibi bazende uyumak için yatar ama sabaha kadar döner dururuz, çekim yasasın içinde döndüğümüz gibi.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 AM. |