![]() |
Cevap: AFFETMEDE GÖR blissybeni kıranları affedersem tekrar beni kıracaklarını düşünüyordum bu duygumdan dolayı kendimi affediyorum sevgiler |
Cevap: Öğretmenden öğrencilere eğitici bir ders cooook guzel bır yazı gercekten oyle ama bazen ınsanlar gururuna yenık dusebılıyor?kımısı kolaylıkla affedebılırken kımısı affedemıyor:( |
Cevap: Öğretmenden öğrencilere eğitici bir ders çok beğendim ben de uygulasam mı?http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:o...46/patates.jpg |
Cevap: AFFETMEK HAKKINDA BİR HİKAYE Alıntı:
|
Cevap: AFFETMEK HAKKINDA BİR HİKAYE Alıntı:
affedemediklerimiz, yüzümüzde ,ruhumuzda izlerini taşımak bizi nelerden ediyor kimbilir... özlellikle kendimizi bağışlamk için elimizden gelen herşeyi yapalım.hata yapabileceğimizi kabullenip kusursuz gibi davranmasazsak ne kimsenin omuzuna yük oluruz nede kimse bizim omuzumuza yük olur.. teşekkürederim ... özür dilerim .. seni seviyorum.. |
Cevap: AFFETMEDE GÖR Alıntı:
çünkü affetmek bize yanlış öğretildi.affetmek bize tokat atana diğer yanağını uzatmak değildir..hatanın o kişiye ait olduğunu kabullenmek,tüm insanlığı aynı yanlıştan dolayı yargılamamak gerekiyor. güvenmeyi seçiyorum..y789 ü |
Cevap: kabullenme Her kırgınlıkta, her kızgınlıkta aklımızın bir köşesinde, bir göz atacağımız uzaklıkta bulunması gereken bir hikaye. Teşekkürler.:) |
Cevap: kabullenme rica ederim :) |
Cevap: kabullenme çok güzel bir hikaye paylaşımın için teşekkürler actionsmile |
Cevap: kabullenme Çok iyi bir ders teşekkürler.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 AM. |