| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız herkese merhaba. daha siteyle tanışalı bir gün oldu.telkinleri dinlemeye başlayalı da. siteyi incelerken ego güçlendirici telkini indirmiştim ve bir yandan onu dinliyordum. ama dinlerken başımda bir ağrı hisssettim. bilgisyarı kapattıktan sonra da bu ağırlık geçmedi. ben de hayırdır insallah deyip ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
Başımda Ağırlık Hissi Oldu! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 378 | 45.00% |
Başım Ağrıdı! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 219 | 26.07% |
Başım Çok Ağrıdı! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 162 | 19.29% |
Baş Ağrısı Olmadı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 81 | 9.64% |
Katılımcı sayısı: 840. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() herkese merhaba. daha siteyle tanışalı bir gün oldu.telkinleri dinlemeye başlayalı da. siteyi incelerken ego güçlendirici telkini indirmiştim ve bir yandan onu dinliyordum. ama dinlerken başımda bir ağrı hisssettim. bilgisyarı kapattıktan sonra da bu ağırlık geçmedi. ben de hayırdır insallah deyip gectim. dusun daha sonra siteye tekrar girdigimde ogrendim ki bas agrısı vucudun verecegi ilk tepkilerden. eger yazıyı daha once okumus olsaydım bunun kesinlikle psikolojik kosullanma oldugunu dusunurdum ama degil, ![]() bu arada kisiden kisiye de farklılıklar oluyor. mesela daha sonra ikiz kardeşimle birlikte dinledim telkinleri ve ona ilk dinleyişimde başımın ağrıdığını söyledim. ama o ısrarla baş ağrısı beklemesine rağmen onunki ağrımadı. ![]() son olarak kafamı kurcalayan bir soru var. ![]() sevgili Atakan bey. öncelikle herşey için tşk ederken sorumu yöneltiyorum. basımda ağırlık hissini sadece ilk dinlememde ve kısa süreli hissettim daha sonra geçti üstüne bir kaç saat daha dinleme rağmen tekrarlamadı. yoksa birşeyi eksik mi yapıyorum. bu telkinlerin günde ne kadar dinlenmesi gerekiyor. benim üç beş saatten fazla dinleme imkanım olmuyor. bir de ego güçlendirici, kendine güvenme kanseri defet telkinlerinin üçünü de sırayla dinliyorum. hatta herbirini değişik versiyonlarını da. bu yöntemde bir hata var mıdır?[ bir de öğrenmek istedğim şey. şimdilik tek kulaklığım çalışmıyor. bunun telkinleri algılamama bi etkisi var mıdır. bildiğim kadarıyla beynin sol tarafı dile, sağ tarafı da müziğe yatkın. vucudun sol tarafını sağ beyin sağ tarafınıda sol beyin yönetiyor. ben çalışan kulaklığmı sağ tarafa taksam ( yani dilin yönetildiği sol beynime uyarı göndermek için) daha mı iyi yapmış olurum. çok tşk ederim. eğer sabır gösterip de buranın hepsini okuduysanız yine tşk ederim.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ----CARPE DIEM---- |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız herkese merhaba. daha siteyle tanışalı bir gün oldu.telkinleri dinlemeye başlayalı da. siteyi incelerken ego güçlendirici telkini indirmiştim ve bir yandan onu dinliyordum. ama dinlerken başımda bir ağrı hisssettim. bilgisyarı kapattıktan sonra da bu ağırlık geçmedi. ben de hayırdır insallah deyip ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi