![]() |
Sizin favori renginiz hangisi ? benim en sevdigim renk beyaz.ya sizin...?! |
Ynt: Sizin favori renginiz hangisi ? tüm rekleri çok severim.. blissy menekşe rengindeki mor favorimdir ama siyahtan vazgeçmem.. beyazsız yapamam... kırmızı taşlı yüzüklere bayılırım... deniz mavisini seyretmeye orman yeşiline bakmaya doyamam... güneşin sarısı olamadan.. turuncunun enerjisini almadan ısınamam.. pembe zaten mora dahil onun için nedesem hakkıdır.. gökkuşağını yüreğimde sakladığıma inanırım.. ama sunduğun seçenekelrin hepsini işaretleyemediğimden.. bu günde içimde ki mor kazandı.. sevgiler... actionsmile |
Ynt: Sizin favori renginiz hangisi ? En sevdiğim renk mavinin tüm tonları |
Ynt: Sizin favori renginiz hangisi ? shamanic gercekten rengarenksin kiss3 |
Ynt: Sizin favori renginiz hangisi ? utananadam utananadam teşekkür ederim... hepimiz öyleyiz aslında kuzum.. her birinizde her gün ayrı bir renk görüyorum.. her gün başka bir renkle enerji katyorsunuz bana.. siyahdan beyaza her rengi yaşıyoruz bu sayfalar aracılığıyla.. her renkten öğrendiklerimiz.. aldıklarımız yansıyor sayfalarımıza... yaşamlarınızın en güzel renklerle sarmalanması dileklerimle... ark5 |
Ynt: Sizin favori renginiz hangisi ? smil56 katiliyorum sana |
Ynt: Sizin favori renginiz hangisi ? DİLİ VARSA RENGİN Siyahta gördüm geçmişin, tüm hatıralarını Beyaza boyadım bütün sayfalarını Yeni bir sayfa açtım beyazla Yeşil kalemle ektim tüm umutlarımı Tohumları maviyle suladım Sarıyla büyüttüm arzularımı Turuncu olgunlaştırdı meyvelerimi Türkuaz düşüncelerimi açığa çıkarttı Pembede ilk aşkımın heyecanı vardı Gri beni bunlara ağlattı Kırmızı da anladım asıl olan sevdayı Morda sevginin gücünü gördüm Turuncunun güveniyle sevdama gömüldüm Eflatun süsledi yarınlarımı Her renkte seni gördüm Bir resim yaptım adı???? Adını sen koy bende renk kalmadı... tüm renklerin benim için ayrı bir anlamı ve ifadesi var...ayırt etmek zor aslında... Shamanicinde dediği gibi,gökkuşağı yüreğimde..hani üstüme siyah giymeyi tercih etsem,rujumu siyah süremem..pembe,kırmızı tercihim..renklerde bende bu anlamda işte...hepsini bu yüzden seviyorum..ayırt edemiyorum..renklerin hepsine yerinde ihtiyacımın olduğunu düşünüyorum..ama ana rengim siyah,yanında her renk ayırt ediliyor..sevgilerimle... t678 |
Ynt: Sizin favori renginiz hangisi ? siyah |
Ynt: Sizin favori renginiz hangisi ? Alıntı:
|
Ynt: Sizin favori renginiz hangisi ? Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:52 PM. |