![]() |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? avatari bende begendim ve uzun sure seyrettimcok güzelmis.ve nicki de guzel, avatari gibi hep sevgi dolu.. diğer kullaniciyi yakalamaya çalistim fakat denk gelmedi onun icin ustteki iki kullaniciya yorum yapip kurallari gene cigniyorum. o varya o sicak güçlü enerjisi olan,alti kalemle çizilir ya bazi kelimelerin oyle biri.. ama tam farkinda değil gibi..enerjsi fazla oldugunda bir kismini karamsar olmak icin kullaniyor. seviyorum onlari. |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? yakaladım seni jaunty sevincli kalbi o kadar sıcak ki...her kalpte kendi kalbinin sıcaklığını ve güzelliini gören biri..iyiliği sevgisi sözlerine yansımış..cümlelerinden nehir gibi akmak.. kiss3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Alıntı:
|
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? ben de karıştım yaaa şaşkın kim dedi?ne dedi?kime dedi?kim kimin altını çizdi?kuralları çiğneyen kim? idea3 belleğimin hangi yanı durdu acaba? blook khkh56 khkh56 khkh56 |
Alıntı:
Alıntı:
|
kusura bakmayim yeni jeton düştü. dusun eksik yazmisim anlasilmamasi cok normal benim bile kafam karisti. girlhaha evet biri dost diğeri dilekcik idi. silviyam cok sekersin. ttli3 acik yureklisin..seni de cok sevdim. eminim ki tanidikca herkesi, bu güzel sifatlar bitmek bilmeyecek. ttli3 cunki buraya gelen herkesin ayricalikli olduğunu düşünüyorum ben. büyümeye paylaşmaya kararli olduklarini düşünüyorum. bu arada benim için en etkili telkin sadece buraya girmek ve sizlerden gelen haberleri okumak, bişeyler paylaşmak olduğunda bir kez daha emin oldum.. inanin beş dakika once trafik, kosusturmaca, gürültünün içinden saçlari diken diken dönen ben. bu siteye girdigim an gülümseyen ben oluveriyor.. |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? canım benim oyle temizdir ki oyle duygusal.cok severim kendisini,canım arkadasım.iyidir iyi hemde cok iyi ,bitanedir o.....yürüyen fıstık kiss3 |
en çokta içini beğendim sevgiye açık bütün hayatım değişti üyelerinin olduğu gibi sevgi şart diyo sevgi vazgeçilmeyen |
|
yok yok bu siteye giren hemen kanatlaniyor mlk34 burasi olmuş ermiş site sihirli bişeyler var burda. neseli56 hemen sana karma verdim.maasallah dedim. 25889 iyi de ama senin eger bir gunde uzamadiysa oyle lule saclarin yok ki girlhaha hatta pek sacin yok girlhaha yanlislik oldu heralde.. gorusuruz |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 PM. |