Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1691)

jaunty 25-11-2007 08:40 PM

Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin???

avatari bende begendim ve uzun sure seyrettimcok güzelmis.ve nicki de guzel, avatari gibi hep sevgi dolu..
diğer kullaniciyi yakalamaya çalistim fakat denk gelmedi onun icin ustteki iki kullaniciya yorum yapip kurallari gene cigniyorum.
o varya o sicak güçlü enerjisi olan,alti kalemle çizilir ya bazi kelimelerin oyle biri..
ama tam farkinda değil gibi..enerjsi fazla oldugunda bir kismini karamsar olmak icin kullaniyor.
seviyorum onlari.

hülyaa 25-11-2007 09:54 PM

yakaladım seni jaunty sevincli
kalbi o kadar sıcak ki...her kalpte kendi kalbinin sıcaklığını ve güzelliini gören biri..iyiliği sevgisi sözlerine yansımış..cümlelerinden nehir gibi akmak.. kiss3

silviya 25-11-2007 11:47 PM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
avatari bende begendim ve uzun sure seyrettimcok güzelmis.ve nicki de guzel, avatari gibi hep sevgi dolu..
diğer kullaniciyi yakalamaya çalistim fakat denk gelmedi onun icin ustteki iki kullaniciya yorum yapip kurallari gene cigniyorum.
o varya o sicak güçlü enerjisi olan,alti kalemle çizilir ya bazi kelimelerin oyle biri..
ama tam farkinda değil gibi..enerjsi fazla oldugunda bir kismini karamsar olmak icin kullaniyor.
seviyorum onlari.

anlamadım şaşkın dilekcik mi ben mi ama heralde dilekcik utananadam

hülyaa 27-11-2007 09:26 AM

ben de karıştım yaaa şaşkın
kim dedi?ne dedi?kime dedi?kim kimin altını çizdi?kuralları çiğneyen kim? idea3
belleğimin hangi yanı durdu acaba? blook
khkh56 khkh56 khkh56

25emel 27-11-2007 12:49 PM

Alıntı:

dan kastı sanırım sevgili dost27

Alıntı:

e dogal olarak kendisi kural ihlalli yapan smil56

Alıntı:

seviyorum onlari.

dilekcik ve silviya dan bahsediyor bence 44 nasıl dogru anlamışmıyım jaunty ::)

jaunty 27-11-2007 01:32 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dan kastı sanırım sevgili dost27

Alıntı:

e dogal olarak kendisi kural ihlalli yapan smil56

Alıntı:

seviyorum onlari.

dilekcik ve silviya dan bahsediyor bence 44 nasıl dogru anlamışmıyım jaunty ::)

emel gene beni şaşirtmadin melekliğinle.imdadima yetişmissin sağol.. 96

kusura bakmayim yeni jeton düştü. dusun eksik yazmisim anlasilmamasi cok normal benim bile kafam karisti. girlhaha

evet biri dost diğeri dilekcik idi.

silviyam cok sekersin. ttli3 acik yureklisin..seni de cok sevdim.
eminim ki tanidikca herkesi, bu güzel sifatlar bitmek bilmeyecek. ttli3
cunki buraya gelen herkesin ayricalikli olduğunu düşünüyorum ben.
büyümeye paylaşmaya kararli olduklarini düşünüyorum.

bu arada benim için en etkili telkin sadece buraya girmek ve sizlerden gelen haberleri okumak, bişeyler paylaşmak olduğunda bir kez daha emin oldum..
inanin beş dakika once trafik, kosusturmaca, gürültünün içinden saçlari diken diken dönen ben.
bu siteye girdigim an gülümseyen ben oluveriyor..

rainuns 27-11-2007 08:44 PM

canım benim oyle temizdir ki oyle duygusal.cok severim kendisini,canım arkadasım.iyidir iyi hemde cok iyi ,bitanedir o.....yürüyen fıstık kiss3

zehirli_yosun 27-11-2007 09:23 PM

Alıntı:

rainuns Nickli Üyeden Alıntı
canım benim oyle temizdir ki oyle duygusal.cok severim kendisini,canım arkadasım.iyidir iyi hemde cok iyi ,bitanedir o.....yürüyen fıstık kiss3

ben bacaklarını beğendim incecik upuzun sonra lüle lüle saçları simsiyah iri anlamlı gözleri hülyalı bakışları 98569
en çokta içini beğendim sevgiye açık bütün hayatım değişti üyelerinin olduğu gibi sevgi şart diyo sevgi vazgeçilmeyen

25emel 27-11-2007 09:25 PM

Alıntı:

zehirli_yosun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ben bacaklarını beğendim incecik upuzun sonra lüle lüle saçları simsiyah iri anlamlı gözleri hülyalı bakışları 98569
en çokta içini beğendim sevgiye açık bütün hayatım değişti üyelerinin olduğu gibi sevgi şart diyo sevgi vazgeçilmeyen

vallaha henüz inceleme fırsatım olmadı ama görünce ne kadar güzel bir yürege sahip oldugunu hemen farkedecegime eminim smil56

jaunty 27-11-2007 09:39 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

zehirli_yosun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

vallaha henüz inceleme fırsatım olmadı ama görünce ne kadar güzel bir yürege sahip oldugunu hemen farkedecegime eminim smil56

rainuns sasirtiyorsun beni?
yok yok bu siteye giren hemen kanatlaniyor mlk34 burasi olmuş ermiş site sihirli bişeyler var burda. neseli56
hemen sana karma verdim.maasallah dedim. 25889
iyi de ama senin eger bir gunde uzamadiysa oyle lule saclarin yok ki girlhaha hatta pek sacin yok girlhaha
yanlislik oldu heralde..

gorusuruz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 PM.