![]() |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? uykusu geldiğinde uyuyacağım deyip 3 saatt sonra ancak forumdan ayrılmasınoı |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? yanlışlıkla yanlış mesaj atıp bana özelden dönmesi |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Özel mesaja çok çok özel asil bir cevap verişini |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Bütün sırrımı açık etmesini,sabaha kadar beni oyalayıp sonra hadi yat geç oldu demesini khkh56 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? yalnız yaşamayı tercih etmesini ve bundan mutlu olmasını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? guzin abla gibi anlat dertlerini bana 24 saat seni dinliyebilirim demesini kalbindeki temizligi |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Hayal ablamm yüreğinin güzelliğini kiss3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? en büyük ortak noktamız köpeklerrrrrrrrrrrrr oda seviyo bende tek fark o husky beslemek istiyo ben besliyom sevincli |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? değişim yolundaki azmini ve başarısını ttli3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? [b] 30 küsür yaşında ama yazıları kalbi hayat görüşü dha 18 lik çıtır |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 AM. |