![]() |
Cevap: O Bunu Okuyor!! yaptığın ve tanık olduğum o şeyin yükünden nasıl kurtulacağım bilmiyorum! bugün 2.gün...henüz atlatamadım...hafızama bir format daha atar mısın? |
Cevap: O Bunu Okuyor!! slm siyahça belliki üzücü bir konu,sadece şunu de;bu yükten kurtulmayı seçiyorum956k,ilk gün belki hissetmezsin ama sonraki günlerde mutlakasuper |
Cevap: O Bunu Okuyor!! teşekkür ederim arkadaşım, dediğim gibi etkisinden çıkmak için hafızamın o kısmını silmem lazım... |
Cevap: O Bunu Okuyor!! drive45kizgin1Benim de çok kızdığım ve nefret ettğim biri var, seni seviyorum;özür dilerim...çünkü o yanımı iyileştirmem lazım. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! seni burda gormek cok guzel bir supriz oldu:) |
Cevap: O Bunu Okuyor!! ya ben bir fikir belirtmek istiyorum.. buraya sinirlendiğimiz nefret ettiğimiz ya da kendilerine acıdığımız insanları neden yazıyoruz? bizim hala nefret ettiğimizya da acıdığımız ya da kırgın olduklarımız mı var? eğer öyleyse bir kendimize bakalım.. biz neden bu sitedeyiz.. evrensel sevgi diye niye yazılar yazıyoruz.. niye bütün insanlarla biriz diyoruz? ben burada bir çelişki görüyorum.. hala öyle duygular içindseysek bence sitedeki yazıları anlayarak tekrar okumalı.. kızıyorsak affetmeli, serbest bırakmalı.. ki şunu da unutmayalım, eğer bir insana sinir oluyorsak ya da acıyorsak,bu onda kendi vasıflarımız gördüğümüz için olabilir mi? lütfen tekrar düşünün.. bu sitenin anlamını, bu kadar uğraşımızı, değişme çabalarımızı.. kendi adıma ben bu sitede nefretten, kızgınlıktan bahsedilmemesinden yanayım, hem kötü örnek olmamak için, hem de gerçekten özümüz bulabilmemiz için.. olumsuz duygularımız bastıralım demiyorum ama sitede bir sürü affetme, serbest bırakma çalışması var.. buraya bunları yazana kadar gidip o çalışmaları yapsak yol katetmiş oluruz.. buraya, hepinizi sevdiğimi yazmak istiyorum, hiç tanımadan, görmeden, bilmeden, sadece insan olduğunuz için, sevdiğimi ve saygı duyduğumu yazıyorum.. sevgilerle.. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Alıntı:
öğrenmeye çalışıyoruz ,e hala kızgınlık ifadeleri hayatımızda varsa burda işimiz ne ,Ben kendi adıma hiçkimseye kötü duygular beslemek istemiyorum artık,bayağıdır da herkes bana sevimli geliyoo,evsahiplerimdesevinclisevgiyle smil56 |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Bizler de seni seviyoruz Yasal'cım ark5 Yazın için çok teşekkür ederim, çelişkini dile getirdiğin için de kutlarım. Çok haklısın. İnsanların sözleri ne ise yaşadıkları da aynıdır. Başkasına acımak kendine acımaktır, başkasına yakıştırdığın sözcükleri aslında kendine söylüyorsundur. Çünkü onu o şekilde gören kişi sensindir. Göz senindir, düşünce senindir o zaman söylediklerin de sana aittir. Hani çocukken bir laf vardı, kendi diyen kendi olur diye kızdığımız zaman söylerdik. Ne kadar doğru bir sözmüş, şimdi görüyorum. Sevgiyle konuştuğumuz her söz, sevgiyle yazdığımız her yazı hayatımıza da yeni açılımlar getiriyor her daim. Ne mutlu bize ki bir kalbimiz var ve çoğunluğumuz sevginin ne demek olduğunu bilenlerden oluşuyor. Bilmeyenlere göstermekse yine biz bilenlerin görevi. Görevin için tebrik ederim. ark5 Sevgiler. |
Cevap: O Bunu Okuyor!! Alıntı:
|
Cevap: O Bunu Okuyor!! Ah bitanem seni ne kadar çok sevdiğimi bilsen gelip bana acırsın ama daha sana çıkma teklifi bile edemedim ve seni çok seviyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM. |