Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   O Bunu Okuyor!! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1687)

UMUTLAR!M.. 11-01-2010 06:33 PM

Cevap: O Bunu Okuyor!!

O bunu okuyormu bilmiyorum.
okuyorsa şu kelimelerimi ifade etmek istiyorum..
Ben hayatımda sevdığim kişiyi karşılıksız sevdim.
tabiki karşımdakı karşılıklar beklerken..
ben sadece sunu anladım sevgi aşk karşılıklı sanılıyor fakat yanılıyormusuz. belirli bir süre zarfında ıkı kişiden birisi karşilıgı bozuyor.. kımden kaynaklanılıyor bilmiyorum..
bu yazdıklarımı okudugunu dusunmuyorum nerden bılırım belkıde okıyordur..
ama şuna emin olsun.
ben hep karsılıksız sevdım ıcımde hep aşk sevgı vardı. ama sımdı ıkımızde ayrı dunyaların ınsanları olduk..dılerımkı hep mutlu olur hep yuzu güler.bazı olumsuzluklar yıktı onu cok kotu gunler gecırdı benden sonra onu gormesemde bılıyordum herseyını.ama ya ben ben caresızler gırdabına gırdım o kısıyle ayrıldıktan sonra.aşk işte aradan bir seneye yakın ayrılıkta gecse.. sevdimi bir insan unutamıyor unutturacak okadar meseleler olsada unutamıyor.keşkeler oluyor hayatta keşke diyorum hiç tanımasaydım.ama hayat işte....askı yaşamakta zor kaybetmekte.BEN UMUTLARIMLA YAŞARKEN şimdi ise UMUTLARIMI ARAR OLDUM boşu boşuna..
Eger o bunu okuyorsa şunu soylemek ıstıyorum...
senın bu durumlara gelmenın benım hıc bır bedduam la alakası yok senın yanlış seçimlerin ve senı seven sana aşık olan biriri bırakıp başka amaçlar peşınde olman senı bu duruma getirdi.. ve cok uzuldum
şünü soylemek ıstıyorum.
benim dualarım hep senın mutlu olman dıleyımle.insallah ıstedıgın durumda olursun.
Ben seni affettim.. ama SOR bakalım aşk-ve sevgimiz SENİ AFFEDEBİLİRMİ..

bugun melancolik oldum ıyıce.neden bilmiyorum::))terli345

YESHAPPY 11-01-2010 06:36 PM

Seni Seviyorum,Özür dilerim, Beni Affet,Özür dilerim, Beni Affet,Özür dilerim, Beni Affet,Özür dilerim, Beni Affet,Özür dilerim, Beni Affet,Özür dilerim, Beni Affet,Özür dilerim, Beni Affet,Özür dilerim, Beni Affet,Özür dilerim, Beni Affet,Özür dilerim, Beni Affet
Teşekkür ederim.

zynp0 11-01-2010 06:54 PM

ey insan, seni bulabilmek için teknolojiyi ne kadar seferber etsem yine de yeterli değil. google dan babanın özgeçmişini bile buldum şecereni çıkardımgirlhaha neden?sen benim herşeyimi öğrendin bense heyecandan sana hiçbir şey soramadım ki. anca anlattım, ne kadar gereksiz şey varsa. yine yüzyüze bakmalıyız. yüzyüze bakarken elim ayağım ayrı oynamamalı. senden umudumu kestiğim anda bana yaklaştığın için şaşırıp geri çekildim. moralini bozduğum için özür dilerim. sana en yakın zamanda ulaşıyorum. beni bekliyorsun biliyorum. kısacası senden özür dilerim beni affet seni seviyorum teşekkür ederim.

Elektra 11-01-2010 09:37 PM

Ben de yazayım. Hiç bir zaman bana yalan söylemedin,her zaman beni anladın. Başıma gelmiş en güzel iki şeyden birisi sensin. Sen ve ben bir elmanın iki yarısıyız. Ruh ikizimsin. Herşeyin en güzelini hak ediyorsun. Asla kalbini kırıcak ve seni üzecek birşey yapmayacağım. Bunu yaptığım gün benim öldüğüm gündür. Seni Seviyorum...

vitamin61 11-01-2010 09:42 PM

Seni üzmeyi hiç istemedim ama malesef ki karşılıklı birbirimizi üzdük. Sen çok tatlısın ve çok iyi kalplisin seni her şeyden çok sevmiştim sensiz nefes alamadığım günler oldu. Şimdi beni hala seviyor musun bilmiyorum ama içimde sevdiğini hissedebiliyorum...

renkli61 11-01-2010 10:02 PM

verin artık beni sevdiceğime yahu seviyorum ulennnsevincli

vitamin61 11-01-2010 10:05 PM

ne güzel ya seviyorum diye haykırabilmek...

renkli61 11-01-2010 10:06 PM

babama haykırcam yakında:Dartık evden mi kovalar bilmem:D

Elektra 11-01-2010 10:15 PM

Alıntı:

renkli61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578759)
babama haykırcam yakında:Dartık evden mi kovalar bilmem:D

Seviyorsan seviyorsun aaaa. Kovarlarsa bana gell.. actionsmile Benim babam asker emeklisi. O'na bir gün bir çocuğun benden hoşlandığını söyledim hmm dedi. sonra adını soyadını sordu. Ertesi gün bi baktım okula gelmiş üstünde formalar. Göster bakıyım bu çocuğu dedi, o an ölüyordum girlhaha Ya baba sadece hoşlantı noluyoruz dedim. Allahtan matematikçi imdadıma yetişti. Aradan kaynadı. Ama babamla ne zaman sohbet etsek konuyu benimkine getirdi. Sen sen ol haykırma ya da söyleme içinde tut. y789Annene söyleyebilirsinsuperxy

renkli61 11-01-2010 10:20 PM

haykırmadım ama hepsi biliyo:)ikna etmeye çalışıyorum çok istikrarlıyım evet diyene kadar uğraşcam:)

Elektra 11-01-2010 10:29 PM

Alıntı:

renkli61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578766)
haykırmadım ama hepsi biliyo:)ikna etmeye çalışıyorum çok istikrarlıyım evet diyene kadar uğraşcam:)

Olcak olcak ha gayrettt blissy

esra90 11-01-2010 11:36 PM

seni tanıdığım günü takvimden çıkarmak isterdim...

körebe 20-02-2010 01:31 AM

sabır sabır yaa sabır...

maviinci 20-02-2010 07:14 AM

deli miyim neyimm :P bu ne gülümsemedir geldi oturdu suratıma sevincli git kardeşim istemiyorum ::) şimdi geleliiim asıl konuyaa xD bunu okuyan arkadaşş; mesaj adrese teslimm, sende anlarsın zaten olayı. . Bi sözün vardı, bilmem hatırladın mı. . Kısa keseyim; olmuyor. Kapişş?? Şimdii, benim geldiğim yerde verilen sözler tutulmak içinn. Ama burası nası bi köysee, herkes gider mersin'ee, bu köylü gider teresinee sevincli bi tersli varyaa, hadi hayırlısıı guitar O lâ lâ!! görüşürüz actionsmile

inferius 06-07-2010 01:08 AM

hadeee bağalum tıpışş tıpışşş =)
kaçan kovalanır kovalanan kaçar ...felan filan
kaçıp kovalancağımıza neden birlikte yürümüyoruz kardeşim hıı??delü =)

matri 06-07-2010 11:18 AM

ahahaaaaaaaaaaa, o kadar kiloyu sabahlari yedigin bir dilim kepek ekmekle vermeyi dusunmen beni olduruyo yaaaa :)) yuhhhhh, cuuusssss.

anzeliz 06-07-2010 11:24 AM

seni elime verseler varya....ahhh anne ahh hep sana dua etsin

zahiri 06-07-2010 11:28 AM

sna direnmekten bittim beeeeeee!

umutluluk 06-07-2010 11:29 AM

sen nekadar tuhaf bir insansın yaaa herşey gül gibi giderkenn durduk yere bütün bagı kopardın sankii oralardaa aklınaa gelmyiruz demekkiiii yadaaa aklını kalbini basksı dolduyor hee?????? bikaç gün kaldııı sabrediyorum yazıcaksın sen baanaa bundann adım gibi eminimmm sen benim ayagma tekrar geleceksinnn ama o zaman göreceksinn benimm sandıgın kadar aptal olmadığımıı salakkkkk :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 PM.