![]() |
UMUDUNU KAYBETME (süper film) Eğer "Umudunu kaybetme" izlememişseniz hayatınızda bir tad eksik arkadaşlar y789 |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) "Bagger vance efsanesi" "Dingin savaşçı" "Aşk doktoru" şimdilik önerebileceğim filmler. İzlemenizi tavsiye ediyorum. |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) "7 diyet" veya orjinal adı "Seven Pounds" da güzel bir Will Smith filmidir. Etkileyici idi. Tavsiye ederim. Sevgiler. |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) "Umudunu kaybetme" de elimin altında ama bir türlü izleyemedim. Çok duydum özellike bu forumda ilk kez duymuştum iyi olduğunu tavisye edenleri görmüştüm. İzlemeliyim artık. :) |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) Teşekkür ederim. Kesinlikle çok güzel bir filmdir bende tavsiyenize uyup önerdiğiniz filmi izleyeceğim. |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) umudunu kaybetme; verdiği mesaj güzel ama kurgu bence iyi aktarılamamış kameraya.. zevk alamadım ben izlerken, kopukluklar olduğunu hatırlıyorum. Ama İzlemeye değer tabii.. Ben de bir kaç film önermek isterim: Forrest Gump ile Kadın Kokusu sevincli |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) Ne Kadar Zamanınız Var? - Dailymotion video bende henüz izlemedim ama merak ettim doğrusu |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) Seçimler ve Sonuçları Üzerine - High Fidelity - YouTube ve bu, ilginç galiba izlemeye değer gibi görünüyor. |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) Paperman (e-motivasyon.net) - Dailymotion video yok artık dedim izlerken ama yüreğimden bir ses "NEDEN OLMASIN? " dedi. Neden olmasın? |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) bu filmi izlemiştim. güzel, motive edici bir film. |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) Umudunu Kaybetme" uzun bir aradan sonra bugün 2. izleyişim oldu filmi...Hakikaten gerçek hikayeden alıntı olmasının yanı sıra verdiği ders açısından da mutlaka izlenmesi gereken bir film bana göre... |
Cevap: UMUDUNU KAYBETME (süper film) Kesinlilkle harika bir film :) Yeniden izleyesim geldi =) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 AM. |