Hayatimdegisti.com kiþisel geliþim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kiþisel geliþim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Filmlerin Konularý (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=586)
-   -   Åžener Åžen Tekrar Beyazperdede (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=474286)

Bluesky24 07-04-2010 11:29 PM

Åžener Åžen Tekrar Beyazperdede
 
http://www.sinemalar.com/images/habe...yazperdede.jpg“EÅŸkıya”, “Gönül Yarası”, “HerÅŸey Çok Güzel Olacak” ve “Ä°nÅŸaat” filmlerin yapımcısı Filmacass ile “Hababam Sınıfı Askerde”, “Hababam Sınıfı 3,5”, “Maskeli BeÅŸler Irak” ve “Sınav” filmlerinin yapımcısı Fida Film, dev bir iÅŸbirliÄŸi ile 2007 sinema sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor....

Başrollerinde Ömer Vargı olacak.



Filmin müziklerini hazırlayan Benjamin Walken – Beladi “Tutku: Hz. Ä°sa’nın Çilesi”, “The Island (Ada)”, “The Recruit (Çaylak)” gibi ünlü filmlerin müziklerinde imzası olan bir besteci / müzisyen.



AfiÅŸ ve görsel tasarım kampanyasının ardındaki isim ise “Kill Bill”, “Kingdom of Heaven”, “Cold Mountain” gibi Hollywood prodüksiyonlarının tasarımlarını yapan ödüllü tasarımcı Emrah Yücel.



Yaklaşık 30 farklı mekanın kullanılacağı filmin çekimleri 20 Haziran 2007 ÇarÅŸamba günü baÅŸlayacak ve 7 hafta sürecek. Filmin konaklama sponsoru olan SÃœRMELÄ° OTEL, çekim süresi boyunca gerek oyunculara gerekse teknik ekibe ev sahipliÄŸi yapacak…



KABADAYI FÄ°LMA-CASS ve FÄ°DA FÄ°LM ortaklığıyla Aralık 2007’de yurtiçinde ve yurtdışında yaklaşık 400 kopya ile sinema izleyicileriyle buluÅŸacak.









Devami...


WEZ Format +3. Þuan Saat: 03:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.