![]() |
Korkuyorum Anne Filminin Konusu * Korkuyorum Anne Filminin Konusu Kürek kemiği, göğüs kafesi, omurga, kafatası, tırnak, ir ağız dolusu diş… Romatizma, el ağrısı, kemik erimesi. ol et. ol kemik. ol damar. Kilolarca ağırsak. İri göğüsler. Sarkık ciğerler. Ülser, halsizlik, ameliyat, kahkaha, tokat, küfür, tümör, meme, aşk, gözlük, kepek. İş ulur, orç alır, altına kaçırır, yalan söyler, sivilcesini patlatır, kaşınır, öğünür. Fotoğraf çektirir, kırlara koşar, kusar, öper, güler. Ot yer, hayvan yer, kaşınır, uyur. Üzülür, düşünür, korkar. İnsan nedir ki? … Film, unu merak ediyor. İstanulun, vapur sesleri ve martı çığlıklarıyla yankılanan sokaklarında ve evlerinde, çığlık çığlığa, omuz omuza, sırt sırta, dudak dudağa, el ele, yumruk yumruğa, göz göze, yanak yanağa yaşayan insanları: Ali ve aası Rasih... Terzi Neriman ve oğlu Keten... Karnında eeğiyle İpek... Kapıcı Rıza, karısı Selvi ve oğlu Çetin... Mahallenin kasaı Kemal... Nerimanın köpeği Çakır. İpekin kiracısı cimnastikçi Ümit, eski oksör Aytekin ve dostu Zamak... Film Alinin geçirdiği ir kaza ile aşlıyor. Ali, kazada hafızasını kayediyor. Filmin ütün ‘insanları kendilerini Alinin kafa karışıklığı ile gelen ir karmaşanın içinde uluyorlar: u karmaşa hergünün karmaşası, u karmaşanın ir aşka adı, hayat. u karmaşayı, elden ele dolaşan, sahiini arayan değerli ir yüzük ve uzak ir hırsızlık hikâyesi ve yalan ir polis soruşturması daha da renklendiriyor. Yönetmen : Reha Erdem Senaryo : Reha Erdem, Nilüfer Güngörmüş Oyuncular : Ali Düşenkalkar, Işıl Yücesoy, Şenay Gürler, Arzu azman, Turgay AydınFilmin Türü : Drama Orijinal Adı : Korkuyorum Anne Yapımcı Firma : 17 Mart 2006 Yapım Yılı : 2005 Yapım Ülkesi : Türkiye Orijinal Dili : Türkçe Filmin Süresi : 90 dakika Resmi Sitesi : http:www.atlantikfilm.comin..Dağıtıcı Firma : Kenda Kaynak: intersinema.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 AM. |