![]() |
Ben napıcam?? Evleneli 2 yıl oldu ama evliliğim dipsiz bi kuyu gibi bi gün sorun a iki gün berbat eşim ne sevgisini gösteriyo nede maddi anlamda bana izin veriyo ben napicagimi hiç bilmiyorum |
Cevap: Ben napıcam?? Hoş geldiniz.Maddi durumunuzu bilmiyorum ama ilişki ve cinselik (bu ikisi birbirinden ayrı şeyler olsa da aslında tamamlıyorlar) terapisi eğitimi almış bir terapiste danışabilirsiniz.İki konuda da eğitimli olması ihtiyaca göre ne verebileceğini değiştirir.Bazen uzmanlar sizin probleminiz şu şöyle bir problem deyip başkasına yönlendirebiliyor. Elbette bu işin bir bedeli var maalesef terapileri sosyal sigorta sistemi karşılamıyor.Aile ya da sağlık bakanlığının danışmanlık hizmetleri var.Onlar bir miktar yardımcı olabiliyor ama daha ziyade evlilik okulu formundalar.Bir kısmı şiddet gibi konularda yardımcı oluyor. Anladığım kadarıyla bayansınız.Eşinizi ikna etmeniz zor olabilir yine de şansınız deneyin. |
Cevap: Ben napıcam?? sorunların ne oldugunu anlamadım..cok üstü kapalı yazmışsınız.. sevgisini göstermeyen erkekle birlikte olmak bir kadın için zor..bizler sevgi ve sefkate cok ihtiyac duyuyoruz.. ama belki eşiniz degişebilir..ümitsiz olmamak lazım.. evlendikten sonra tüm cabaların evliligin sürdürülmesi üzerine olması gerektigini düşünüyorum..tabi hayatı kendinize zehir ederek degil. her iki tarafta kendi hata ve kusurlarını görürse ,mutlu bir evlilik mümkün. evlenen kadar boşanan cift var. toplum kötüye gidiyor.. |
Cevap: Ben napıcam?? Alıntı:
sonuç olarak bu durumda bir hanımefendi olarka size çok şey düşüyor.. anlamak anlamak vede anlamak |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 PM. |