![]() |
sevmek mi sevilmek mi tek bi seçeneğiniz olsa bir insanla evlenirken sevmeyi mi sevilmeyi mi seçerdiniz... |
Cevap: sevmek mi sevilmek mi sevilmeyi tercih ederimm heralde ;) |
Cevap: sevmek mi sevilmek mi sevmeyi. . |
Cevap: sevmek mi sevilmek mi ıkısıde bırbırındne ayrılama zbence....ıkısıde......ıkısıde..........tutkulu olmayınc aolma zbışey..tutuku ıcınde hem sevmek hem sevılmek alzım bence... |
Cevap: sevmek mi sevilmek mi sevilmeyi seçerdim. sevmek kolay çünkü. onu kendim hallederim. sevilmek zor ama... yani kişinin kendisinin elinde olmayan bir durum. |
Cevap: sevmek mi sevilmek mi karsılıksız bir durumda gitmeyi tercih ederdim. acı verir tek taraflı ilişki(şahsen) |
Cevap: sevmek mi sevilmek mi Alıntı:
|
Cevap: sevmek mi sevilmek mi burda bir tek seçenekten bahsediliyor dimi???? sevmek, sevilmek, karşılıklı olması gerektiğini zaten biliyoruz,arkadaşın sorduğu sadece bir seçme hakkımız olduğunda seçimimizin hangisi olduğunu öğrenmek, |
Cevap: sevmek mi sevilmek mi kesinlikle sevilmeyi tercih ederdim çünkü beni sevmeyen biriyle yapamazdım |
Cevap: sevmek mi sevilmek mi Evlilik şu an bana çok uzak göründüğü için bilemiyorum ama ilişki için tek seçeneğim olsa sevmeyi tercih ederim. sonrası ne olursa olsun, başlangıçtaki bulutlarda uçma durumu çok güzel bir şey girlhaha sadece karşıdaki sevdiğinde siz kendi duygularınızdan emin olamıyorsunuz sürekli bir huzursuzluk yaşıyorsunuz bir de bunları belli ettiyseniz karşımdakini üzdüm diye vicdan azabı yaşıyorsunuz. Ama evlilikte sürekli bulutlarda uçamayacağımız için belki de sevilmek daha önemlidir. Yine karar veremedim galibagirlhaha Yok yok ben sevmeyi seçiyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 PM. |