![]() |
Cevap: Dilerim ki 2010........... sevgili 2010 cugum tam rakamlarda şans gelir buna inanıyorum bu yıl öyle bir yıl olsunki, şanslardan kafam dönsün herşeye şaşırayım önce saglıklı ,fiziken ve beyinen saglıklı olmayı çevremdeki herkesin mutlu ve huzurlu olmasını, alım gücünün bol bol, gelecek kaygısını olmamasını, şükredecegim şeylerin çogalmasını, bilgilenmeyi,bol para,bol gezi,bol kahkahalı bir olmasını seçiyorum,bunu ve daha iyisini kabul ediyorum teşekkür ederim teşekkür edrim şimdiden sana.... |
Cevap: Dilerim ki 2010........... canım kedim...paşa kedim yeni ünvanın çok yakışmış...s456 artık bir paşa site kedimiz var...ne güzel...cat56 yine harika çocukluğum tadında bir bölüm açmışsın...heyecanlandım.. aslında o kadar çok şey varki içimde yazılmayı bekleyen... ama öncelikle hepimizin gönlünden geçen tüm dileklerinin gerçekleşmesi tabi... en baştaki dileğim...actionsmile mesela artık kendi işime sahip olmak istiyorum...coffe2 ama kızımlada eşimlede çok vakit geçirmek istiyorum...etrafımda saf sevgiyi daha çok hissetmek istiyorum...krzm67 bir bütün olarak hepimiz birbirimize sevgi ve coşkuyla dostça yardımcı olalım istiyorum... o kadar çok güzellik dolsun ki hayatımıza...sevgi seli olup taşsın başkalarının yaşamlarına... bütün güzellikler kelebek etkisi yaratsın...huzur barış mutluluk hakim olsun tüm yaşamlara... o kadar çok...o kadar çok ki dileklerim...bunlar sadece bir kaçı... http://www.sevgidenizi.com/yeni_yil/...yeniyil002.jpg |
Cevap: Dilerim ki 2010........... delişmen koca çoçuk cat56 yim ben bilirsin suzzyyyy herkes istediği kadar istediği süre buraya dileklerini yazabilir kocaman 365 gün var hattaa dilekleri gerçekleşen arkadaşlar bizi haberdar etsinler derim blook güzel bir kış yaşayalım kar yağasın kimse soğukta ve aç kalmasın ama (hayvanlar dahil cat56 ler özellikle ) millipiyango çeyrek bilete çıksın fakir olana çıksın . amasız hastalıklara çözüm bulusun göksüzü deniz hep mavi olsun papatyalar içimizde açsın music45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM. |