![]() |
Ynt: Şehit'im Mehmetime bilge, sessiz, saf ve etkisiz insan değildir. silahlı düşmanların yollarına güller serpiştirilmez. silah bir iletişim aracıdır. iletişim dili savaş olan insanlarla iletişim kurmanın yolu, onun senin de silahının olduğunu bilmesinden geçer. unutma ki barışın ilk adımı olan ateşkes, silahı olan iki taraf arasında gerçekleşen birşeydir. bilgelerin elindeki silahın görevi, bilge olmayanının elindeki silahı devredışı bırakmaktır. ilk ateşlenen silah asla bilgeninki değildir. Tanrı’nın doğum günü’nden… |
Cevap: Şehit'im Mehmetime merhaba yazın cok guzeldı...sevgıye aska sevmeye dairr ne varsa paylasmak isterm... |
Cevap: Ynt: Şehit'im Mehmetime Alıntı:
|
Cevap: Şehit'im Mehmetime Alıntı:
|
ben biraz kadın biraz erkek biraz çoçuk biraz bebek biraz toprak biraz ağaç biraz hava biraz su biraz güneş biraz yağmurum ,ne kadın ne erkek çnce insan olmasını bilmek gerek |
Bu irkçi mesajlar çok onceden yazilmis. Umarim bugunlerde yasananlar dusuncelerinizi azda olsa degistirmistir. Bir umut... Neyse size ve sizin gibilere ragmen birgun mutlaka BARIS olacak bu topraklarda! |
eğer 40 milyon!!! nüfuslu iseniz kendinize ait gidin tabi yapabilirseniz çünkü siz anca alçakça haince pusu kurup öldürmeyi bilirsiniz gidin bir devlet!! kurun kurabilirseniz!!!! git bak ırağa hani daha ne istiyosunuz bilmiyorum yaa git kullanma türk vatandaşı kimliğini git gidin ülkemizden ütopyanız varya hani büyük kürdistan diye gidin kurun ama bizim topraklarımızdan bizim askerimizden bizim halkımızdan uzak durun!!!!!!!!!!!!! |
Cevap: Şehit'im Mehmetime bunlar bu siteye yakışmıyor. ırksal nefretlerinizi başka yerlerde kusmanızı rica ediyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:46 AM. |