![]() |
Alıntı:
gelicem istanbula metinle yutarız kokoreçleri vallaaaa haberleşiriz kardeşim özledim sizleri |
Alıntı:
Dikkatliyimdir bu konularda ama...Tutamadim kendimi demek...partysmiley blissy |
Alıntı:
ayrıca taraf tutmuyor yapmaz atakan öle şeyler bitaraf bikedi dir o eehehheehblook |
bu vesileyle öğrenmiş olduk wave her ikinizinde canı sağolsun mlk34 |
12389 Zaten sorup durdu nerden azaltiliyor çoğaltiliyor bu karmalar diye ben söylemedim..Pisimbat hak etti sen de hakkınla al dedim... Alıntı:
|
k8908 kediş hoşgeldin. sen yokken ben seni sevdim.üyenim senin.gelin bakem demişsin hemen kuyrugum havada koştum geldimblissy. |
|
Alıntı:
şaman kıskançlıktan napıcanı şaşırdı yahuaaa ayıp ama al benim karma yeşil ışıklardan sana yanar dönerli ortaya yaptırım ben cancazım :) |
Alıntı:
|
ay pisicim insanda biraz kedi asaleti olur sevincli hala pabuç kadar dil.. y789 kendine özel madalya yaptırdın peki dediler.. rengimi kırmızı isterim dedin peki dediler.. site kedisi olcam dedin peki dediler.. sen de bence şeytan tüyü var şekerim kedilik kisvesine gizlenmiş.. tüm bunların üstüne bana kıskanç diyorsun ya tebrik ederim seni khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 AM. |