Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erken ve Zinde Uyanma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   ERKEN VE ZİNDE UYANMA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=506)

McDaniel 26-06-2008 09:36 PM

Ynt: ERKEN VE ZİNDE UYANMA

telkinlerde yaklaşık 1 haftam oluyor.. ego, suçluluk ve zinde uyanmayı dinliyorum. dün gece 4.30'da yattım ve 6'da zıpkın gibi kalktım.. Hepi topu 1.30 saat nasıl bir iş bu skan67

felistigris 26-06-2008 11:51 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Turgay sana günlük Soru Sorma Limiti koymak lazim terli345 smil56
Hepsini nasil cevaplayacağiz 44
Erken uyanma hissi bu kilo verme ada telkinini dinleyince olabiliyor.Kişiye göre değişiyor tabii ki..Bir kaç günde olur bir haftada olur.
blissy

atakan bey sıze bu sorum? malum bu ısın ustadı sız olarak görunuyorsun nuz ..tum telkınlerı duzenlı bı sekılde dınledınız mı?? dınledıysenız halen eksık olan bısıler göruyormusunuz..( ki mutlaka avrdır ve bunlar nedır) cok özelınız deılse paylasalım...bır de muzıklerın arkasında ara ara sesler duyuyoruz bn dıkkat ettım ıngılızce var bırde Turkce konusan..ıng nın uzerıne kayıt yapmanız gereklı bı durummuydu? muzık versıyonlarından bırının dıerlerınden daha etkılı olma durumu söz konusu mu?=..)) bu adar yeter...tşki ler

hayatimdegisti 27-06-2008 12:00 AM

Alıntı:

felistigris Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Turgay sana günlük Soru Sorma Limiti koymak lazim terli345 smil56
Hepsini nasil cevaplayacağiz 44
Erken uyanma hissi bu kilo verme ada telkinini dinleyince olabiliyor.Kişiye göre değişiyor tabii ki..Bir kaç günde olur bir haftada olur.
blissy

atakan bey sıze bu sorum? malum bu ısın ustadı sız olarak görunuyorsun nuz ..tum telkınlerı duzenlı bı sekılde dınledınız mı?? dınledıysenız halen eksık olan bısıler göruyormusunuz..( ki mutlaka avrdır ve bunlar nedır) cok özelınız deılse paylasalım...bır de muzıklerın arkasında ara ara sesler duyuyoruz bn dıkkat ettım ıngılızce var bırde Turkce konusan..ıng nın uzerıne kayıt yapmanız gereklı bı durummuydu? muzık versıyonlarından bırının dıerlerınden daha etkılı olma durumu söz konusu mu?=..)) bu adar yeter...tşki ler

Telkinleri düzenli dinledim.Halende her gün olmasada haftada bir kaç gün tekrar ediyorum.Kişisel gelişimin sınırı yoktur.Eksik olan şeyler bitmez.Ancak eskisine göre kendimden çok daha memnunum.Daha mutlu ve daha iyiyim.
İngilizce telkin konuşması yoktur.Sadece new age müziklerinde duyduğunuz sesler olabilir.Onlarda şarkının kendi doğasında olan sesler olabilir.

felistigris 28-06-2008 01:03 AM

hocam soruyu tane tane deıl de paragraf seklınde sordum..araya sıkısmıs bı ıkı soru daha vardı bı zahmet bı el daha atsan..:) tesekkurler cvp ıcın

hayatimdegisti 28-06-2008 01:13 AM

Müziklerden hangisi daha etkilidir sorusunun yanıtını daha önce vermiştik.
Burada önemli olan telkinlerdir.Müzikler sadece telkinlerin rahat dinlenmesi için eklenmiştir.
Beğendiğiniz müzikleri tercih ediniz.
Tabii ki her müziğin herkes için farklı anlamıda olabilir.Kimisi için ney sesi dinlendirici iken kimisi için hüzünlü bir çağrışım yapabilir.

felistigris 28-06-2008 09:57 AM

cvplar için teşekkürler.

naady 21-08-2008 12:28 PM

Geçen gece ilk defa dinledim. 4de yatağa yattım.
Listemi şöyle yaptım : 1 Ego güven 5 Uyku 1 Ego güven 5 uyku. Ve böyle sabaha kadar uyudum.
İnanmicaksınız ama geçen gece de aynı saatte yatıp öğlen 2'de kalkmıştım. Bu sabah tam 8.12'de gözlerimi açtım.
Uyandığımda da gözlerimi rahatca açabildim. Dedim bi saate bakiym işe yaradımı diye saat 8'di. Valla sevindim :D
Okul zamanı baya işime yaricak. Sonra tekrar yatıp 2 saat kadar daha uyudum.

Teşekkür ediyorum bu sitede emeği olan herkese. 96

bdbu 19-09-2008 06:40 AM

ben sadece ego ve suçlulukla bile erken uyanabiliyorum normalde olsa 11 de zor kalkıodum ama çok ilginç tam olarak dinldiğim geceler en geç 8de kalkmaya başladım bi aksilik olup dinleyemezsem eğer akşamları bu seferde yorgun uyanmaya başlıorum enazından artık kendi kendime uyanabiliyorum
ço tşekkürler herkese smiliyface

mücella 26-09-2008 02:24 AM

Merhabalar ben yaklaşık 3 haftadır hergün 7-8 sa ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum.Forumda bahsedilen çoğu değişimi ben de kendimde gözlemledim özellikle rüyalar konusunda Ancak en belirgin değişim oldukça agresifleşmem ve UYKU ihtiyacımın belirgin derecede ARTMASI oldu.erken uyanma telkinini listeme yeni ekliyorum...Diğer arkadaşlar kadar zinde ve mutlu değilim bu geçici bir durum mu?En azından bazı değişimler görmek-her ne kadar negatif de olsalar-telkinlerin işe yaradığıyla ilgili inancımı destekliyor ama sonuca ulaşma konusunda çok sabırsızım.Atakan bey daha pozitif etkiler için listemi ne şekilde düzenleyebilirim? dusun

Novos 26-09-2008 02:53 AM

merhaba mücella aramıza hoşgeldiniz, size tecrübelerime dayanarak bir kaç şey söyleyebilirim. telkinlerin etkileri ortaya çıkmış sanırım, agresifleşmeniz etkilerden biri, erken uyanma'yı dahil ettiyseniz ilk günden itibaren zinde uyanmaya başlayacaksınız super bilinçaltınızda yıllardır biriken çöpler temizleniyor, bu da tahmin edersiniz ki çok kısa sürede olacak bir şey değil, smiliyface dinlemeye devam ettikçe etkileri göreceksiniz, sevgiler hismiley

mücella 26-09-2008 11:36 PM

Teşekkür ederim novos ttli3.Bekleyip görmek lazım...sevgiler hismiley

osmanpasaoglu 30-09-2008 09:28 PM

Birkaçtelkini deneme fırsatı buldum.Yaklaşık biraydır sigara konusunda rahatladığımı hissediyorum. İçmediğim zaman herhangi bir sıkıntı duymuyorum artık, erken kalkma konusunda da etkili olacağını biliyorum deneyeceğim ama sadece doğa versiyonu var sanırım. Bu biraz sıkıcı olacak ama olsun faydasını göreceğim için dinlemeliyim.

endustri_m 16-12-2008 10:43 PM

teskkkurlerrr956k

asya26 22-12-2008 09:37 AM

Merhabalar
telkinleri dinlemeye baslayalı 3 ay oldu ama şu son bir aydır, uyku düzenim cok degisti. Her gece saat 3-4 gibi yatıyorum ve sabahlarıda ise gitmek icin erken kalkmak zorundayım yani hergece yaklasık 4 saat uyuyuyorum. gecici bir durum diye düsündüm baslarda ama sanırım vücudum artık alıstı bu düzene, sıkıntılı oldugum dönemlerde ilacla uyuyordum. Suan hiçbir problemim olmamasına ragmen eski olayları düsünüyor takıyor ve uyuyamıyorum. Bu neden kaynaklanıyor olabilir.

tiriniti 30-12-2008 11:59 AM

erkenden uyandım !!!

Yaklaşık 3 gündür erken ve zinde uyanma telkinlerini dinliyorum iş yerinde hemen hemen 7,5- 8 saat. Dün gece saat 2 ye geliyordu yattım ama ümitsizce. Yine geç kalıcam diye düşündüm .Ama sabah zil çalmadan biri beni uyandırdı sanki. Saat 7 de gözlerim açıktı blissyblissyblissy şu andada bu telkini dinliyorum ve bir müddet daha devam edicem. Atakana teşekkürler96kl kendimi de yorgun ve uykusuz hissetmiyorum. Bu sayede sabaha olumlamalarımıda yazabildim f678h...

sultans 02-01-2009 12:38 PM

paylaşım

Arkadaşlar, herkese selam!
Ben bi süre önce telkinleri indirmek için üye oldum, indirdim ve arada dinliyorum. Şimdi forumu inceledim biraz, paylaşım güzel bişey. Ben de tecrübelerimi paylaşayım dedim.
En çok şaşırdığım nokta, erken uyanma konusu oldu. Geceleri dinleyemiyorum; evli olanların nasıl dinleyeceğini bilemiyorum açıkçası.. Ama gün boyunca dinledim ilk zamanlarda. Beklentim vardı, kesinlikle etkili olacağını biliyordum ama başladığım zamanlar öylesine dinliyordum, o anda bi beklentim yoktu henüz. Bi baktım; erkenden uyanıyorum. İlk başta bu telkinler hiç aklıma gelmedi açıkçası:); sonra ışık yandı beynimde.
Biçok arkadaş gibi, benim de sonradan değişti tabi.
Ayrıca ben hergün düzenli dinlemiyorum. Bu da olumsuz bişey olmalı. Bundan sonra daha düzenli dinlemeye çalışmak istiyorum. Buradan da tecrübelerimi paylaşacağım inşallah.
Bu faydalı çalışmalar için, paylaşımlar için hepinize çoook teşekkür ederim.
Görüşmek üzere..

exx 16-01-2009 02:58 PM

bende deniyecem. kilo vermeye ihtiyacım yok ama belki sabahları erken kalkabilirim

aysunbenli 16-01-2009 04:57 PM

Slm.bugün siteye girdiğimde bi uyarı yazısı gördüm,siteyi bikaç aydır ziyaret etmeme tağmen hiç yorum yazmamış olmam dikkatinizi çekmiş,bu kadar ilgili olmanız çok hoşuma gitti ve oldukça güldürdü diğer taraftan kendimi mecbur hissettim inanılmaz sıkı bi takipçiniz olarak.çok özür nereye yazıcamı bilemedim en doğrusunun atakan beyin bölümüne yazmak olduğuna karar verdim,yazmak istemememin nedenide sitede okunacak o kadar çok şeyler varki ihtiyaç hissetmedim aklıma bi soru gelse hemen birileri bunu dile getiriyor,gereksiz yere yer işgal etmeyi hoş bulmuyorum ama bu sizlerle olmadım anlamına gelmesin lütfen,bu site bana çok şey kattı bende bi değişiklik varmı bilemiyorum bildiğim bana çok şeyler katmaya devam edio olması,daha bi bilinçliyim sıkıntılarımdan daha rahat kurtulmak için çaba sarfediyorum,atakan beye ve emeği geçen yürekleriyle ii niyetleriyle bilgilerini paylaşan herkese şükran borçluyum saolun bu siteyi ilk gördüğümden beri benim bi parçam oldu çok kişi normal olmadığımı düşünüp dalga geçseler bile ben elimden geldiğince yurt dışıda dahil arkadaşlarımı sizlerden haberdar etmeye devam edicem,anormal olduğumu düşünen kişilerde nedense artık bana anormal gelio,nette yazılan herşeye inanmamak gerekiyormuş,ben tüm benliğim ve kalbimle size inanıyorum.yeterince vaktim var sizlerle olmaya devam tekrar teşekkürler uzun yazdıysam,yazı konusunda fazla becerikli sayılmam hatalar varsa özür.geçtiğimiz ay dı sanırım atakan beyden yardım istedim siteye giremiyordum saolsun yardımcı oldu ve benim adıma giriş yapabilmem için aysunbenli olarak kaydetti önceleri biraz rahatsız olmuştum adımla bişeyler yazmaktan ama şuan önemli değil herkes beni ben olarak tanıyabilir değiştirebilme imkanım olabilir ama pc kullanıyorum yıllardır ancak teferruatlarda hala becerizsizim zamanla belki öğrenirim bunu belirtmeden yazıyı bitirmek istemedim,herşey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın tekrar teşekkürler ayakan siz bitanesiniz

Renklerin Türküsü 22-01-2009 12:53 AM

şimdiye dek sadece güven,ego,suçluluk duygusu ve ertelemeyle alakalı telkinleri dinledim...kilo konusuna ne zaman geleceğimi bilemiyorum aslına bakarsanız sanırım 1 haftadır günde ortalama ancak 2 saat kadar dinleyebiliyorum...

hiç bir şey farketmedi bende diye düşünürken tam da..bu bölümü okuyunca anladım..evet bende ne kadar geç yatsamda erken ve zinde uyanıyorum...
teşekkürler.

esmas 02-02-2009 09:48 AM

selamlar..
telkinleri dinlemeye baslayali 2 gun oldu ama bu gece gec ve yorgun uyumus olmama ragmen sabahleyin enteresan bir dinginlik vardi uzerimde. gozlerimi cabucak acabildim. insallah bu hal her zaman bu sekilde surer gider.
yalniz;
iki gecedir tuhafima giden bir halim var.
gece neredeyse her saat basi aniden uyanip saate bakiyorum.
okadar cok uyanip tekrar uyudum ki, uykumun onca bolunmesine ragmen bu sabahki dinginlik hissi gercekten sasirtici.
merak ediyorum acaba bu gece uyanmalarini yasayan baska birileri varmi ?

keskin38 28-02-2009 10:45 PM

selam herkese. bugun telkınlere baslayalı 4 gun oldu.henuz tam anlamıyla bir etki gözlemlemedim ama ruhen kendımı bıraz daha rahat hıssedıyorum.ilk dinlediğimde ürperti korku üşüme gibi şeyler yasadım.forumun bı konusuna da yazmıstım ama hangısı sımdı hatırlamıyorum.ılk dınledıgımde kafamı kaldırıp odaya bakamadım cok korktum.dün gece dınlerken de tıpkı cocuklugumda oldugu gibi yatagın altından bırseyın cıkıp bana uzanacagını dusunup durdum ayaklarımın orda kıpırtılar hıssettım çok korktum:( sonra kendı kendımı rahatlatmaya baska seyler dusunmeye calıstım ve basardım....

telkınlerın arkasındakı seslerı gun gectıkce daha net duymaya basladıgımı farkettım.net derken bastan sona hepsını duymuyorum tabı kı bu mumkun degıl ama ney versıyonlarında nefes bosluklarında duyuroum konusmaları. dun 2 ayrı ses duydugumu farkettım hatta duydugum cumlelerı telkın metınlerıyle karsılastırdım. son anda metınlerın en altındakı cumleyı farkettım ve o duydugum ıkıncı sesın -mutlu ol kısımlarının yanı -telkın boyunca sık sık tekrar edıldıgını okuyunca anladım...bu arada ben uykuyu seven birisiyim.son gunlerde cok halsız bıtkın uyanıyorum ve telkınlerı dınledıgımden berı sankı daha bıtkınlesmeye basladım.uyandıgımda kafamı sepet gıbı hıssedıyorum :D yanı bır agırlık var gıbı.acaba kulaklıkla dınledıgımden mı yoksa sabaha kadar aralıksız caldıgından mı bılemem. hoş zaten kulaklık ben uyuduktan sonra cıkıyo kualgımdan bunu bılıyorum y789ama sonucta cıksa da yanı basımda calmaya adevam edıyo yanı sesler cok kısık da olsa gelıyo bana...uzun sure dınledıgım ıcın mı acaba sabah kı bıtkınlıgım ?dusun2

sanemce 28-02-2009 11:09 PM

merhaba keskin

telkinler bilinçaltını hareketlendirdiği için dalgalanmalar yaşanıyor ve bu arınma süreci kişiden kişiye değişiyor.. baş ağrısı, sindirim sisteminde değişkenlik , uykusuzluk, aşırı uyku, gece kabuslar vs. şeklinde olabiliyor..

sizde de bitkinlik oluşturmuş.. bu geçici bir süreç..

dinleme sürecini biraz azaltarak test edebilirsiniz..

kısa sürede etkilerini görmenizi diliyorum..

sevgiler actionsmile

keskin38 01-03-2009 10:14 PM

o halde ben gece dınlemelerını bırakayım cunku gun ıcınde 3 e kadar ortalama 1 saat dınlıyorum 5 ten sonrada gece 10 a kadar sureklı dınlıyorum e bı de yatarken sabah kadar ....hıııı demek ki çok fazla dınlemişim...bu gece dınlemeyım bakalım sabah nasıl uyanıcam...ama dinelemeye de cok alıstım nasıl uyuycam kı dınlemeden y789

keskin38 06-03-2009 09:34 PM

Merhabalar bugun sizlerle tanısmamın 10.günü.10 gundur hıc ara vermeden her gun dınledım telkinleri.ego , sucluluk , kendıne guven ( ney,new age.sanat ) ve bazen de araya ertelemeyi bırak, zınde uyanma ekledım.gun ıcınde ortalama 8 saat ve gece telefonumun sarjı bıtene kadar :) dinliyorum.acaba abarttım mı bilmiyorum ama acayip alıskanlık yaptı bende.dinlemediğim zaman bir seyler eksıkmıs gıbı gelıyo.yalnız hala bıtkın uyanmalarım devam ediyo.tek fark dınlemeye baslamadan evvel 12 de uykum gelırdı sımdı 1,5 tan evvel yatamıyorum.uykum gelmedıgı halde -uyumak zorunda oldugum için-yatıyorum.öğretmen oldugum için malum sabah 8,5 mesai baslıyo.8 ceyrek de zor acıyorum gözlerimi.defalarca alarm calmasına ragmen duymuyorum.e 15 dk da derse yetısmem gerektıgı ıcın apar topar gıdıyorum.miniklerim bu aralar sabahları sınıfa her gırdıgımde saskın saskın bakıyolary789
e tabı şiş gözlü,bitkin bir ögretmen değildim ben.ne oluyo bana anlamıs degılım.okugum kadarıyla kılo verme telkını erken uyanmayı saglıyormus fakat ben zayıfım ya kılo verırsem y789
bugun milli eğitimdeki şef e sitemizi tavsıye ettım ınsallah uye olur ve onun da hayatının degısmesıne vesile olmus oluruz ...

Bu arada soylemeden gecemeyecegım telkınlere basladıgımdan berı daha olumlu dusunceler sardı zıhnımı.bu tabı cevreme de yansıyor ve ben bu durumdan gayet memnunum.derty

shamanic 06-03-2009 09:50 PM

sevgili keskin.. zinde uyanma telkininini gece uyuduğun için gün içinde dinlemene gerek yok ki canım..

diyorki telkinde uykun geldiğinde kendini uykuya bırakıyorsun..

gece uyumadığın için gün içinde uykulu halde olman normal bir de uyumaman gerektiği halde gevşetici bir telkini dinlersen; eylemin..düşüncen ile telkin birbirine çakışır..

yani düşünen zihnin çalış zinde ol derken dinlediğin telkin fırsatını bulunca uyu diyor y789

akşam eve gelince dinlemeye başla.. aynı şekilde uyku zamanını bir ritüel gibi hazırla..

gün içinde yaşadıklarını ya da yarın yapacaklarını düşünüyorsan..
kendini eleştiren bir yapıya sahipsen..
geçmişi affederek geride bırakamadıysan ya da sürekli gelecek planları içindeysen
zamanı geldiğinde uyuyayaman gayet normal..

akşamları ılık bir duş al.. buhurdanlık kullanmayı seversen eğer yatakodanda lavanta yağını kullan.. bir damla lavanta yağını yastığına da sürebilirsin aynı şekilde yine bir damla ile şakaklarını kulak arkalarını lavanta ile ov.. seni rahatlatacaktır..

akşamları ağır yemek yeme ve ılık bir duştan sonra bir fincan ıhlamur ya da papatya çayı iç.. bu da sana sakinlik verecektir.. uyumadan önce 7 kez uyanmak istediğin saati: ... saatte huzur ile uyanmayı seçiyorum ve yeni günü sevgiyle karşılayacağım .. bilinçaltım bunun böyle olması için gerekli ayarlamaları kolaylıkla yapar..

akşamları yemekten sonra duştan önce fırsatın varsa 15 ila 30 dk arasında yürüyüş yap..

bu minik değişiklikler hem uyku kaliteni arttıracaktır hem de kendini daha zinde hissetmeni sağlayacaktır..

eğer elma seversen güne bir elma yiyerek başla.. bir fincan kahveden daha güçlü bir ayıltıcıdır..

güzel habelerini kısa sürede almak dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

keskin38 07-03-2009 12:28 PM

teşekkür ederim shamanic :) tavsiyelerine uymaya calısıcam.fakat ben köy okulunda calısıyorum ve okulun etrafı cok ıssız aksamları mumkun degıl yürüyüş yapmam y789 heran karsıma 2-3 köpek cıkma ihtimali çok yüksek y789
Kendini eleştiren yapıda oldugum gercek evet ama buna engel olamıyorum nedense.hep gecmıs gelecek muhakemesı kuruyorum kafamda...inşallah sayenızde bunu da aşarım.956k

zinde uyanma telkinini gün içinde değil de aksamları nette oldugum saatlerde yanı 22.00-24.00 saatleri arasında ve yatarken dinliyordum...yine de bana ters etki yaptı işte...neyse umarım etkiler pozitife döner...

bu arada her soruma anında cevap yazan birileri oldugu için kendimi çok şanslı hissediyorumy789 çok teşekkürler956k

Bugün yine gece 1 de yatıp sabah 11 de kalktım ağla2 şuan kafam sepet gibi... 1 saat sonra okuma yazma kursu için öğrencim gelecek...umarım o gelene kadar toparlarım.
Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311368)
sevgili keskin.. zinde uyanma telkininini gece uyuduğun için gün içinde dinlemene gerek yok ki canım..

gece uyumadığın için gün içinde uykulu halde olman normal bir de uyumaman gerektiği halde gevşetici bir telkini dinlersen; eylemin..düşüncen ile telkin birbirine çakışır..

yani düşünen zihnin çalış zinde ol derken dinlediğin telkin fırsatını bulunca uyu diyor y789

akşam eve gelince dinlemeye başla.. aynı şekilde uyku zamanını bir ritüel gibi hazırla..

gün içinde yaşadıklarını ya da yarın yapacaklarını düşünüyorsan..
kendini eleştiren bir yapıya sahipsen..
geçmişi affederek geride bırakamadıysan ya da sürekli gelecek planları içindeysen
zamanı geldiğinde uyuyayaman gayet normal..

akşamları ılık bir duş al.. buhurdanlık kullanmayı seversen eğer yatakodanda lavanta yağını kullan.. bir damla lavanta yağını yastığına da sürebilirsin aynı şekilde yine bir damla ile şakaklarını kulak arkalarını lavanta ile ov.. seni rahatlatacaktır..

akşamları ağır yemek yeme ve ılık bir duştan sonra bir fincan ıhlamur ya da papatya çayı iç.. bu da sana sakinlik verecektir.. uyumadan önce 7 kez uyanmak istediğin saati: ... saatte huzur ile uyanmayı seçiyorum ve yeni günü sevgiyle karşılayacağım .. bilinçaltım bunun böyle olması için gerekli ayarlamaları kolaylıkla yapar..

akşamları yemekten sonra duştan önce fırsatın varsa 15 ila 30 dk arasında yürüyüş yap..

bu minik değişiklikler hem uyku kaliteni arttıracaktır hem de kendini daha zinde hissetmeni sağlayacaktır..

eğer elma seversen güne bir elma yiyerek başla.. bir fincan kahveden daha güçlü bir ayıltıcıdır..

güzel habelerini kısa sürede almak dileklerimle..

sevgiler.. actionsmile

ayses 10-06-2009 12:31 PM

Cevap: ERKEN VE ZİNDE UYANMA

bende yenıden dınlemeye basladım telkınlerı ve uyku problemı yasamaya basladım dun gece cok gec saatlere kadar uyanık kaldım kafamda mılyonlarca dusunce bırını durdurmak ısterken bırı baslıyordu..bı dıger etkıde su oldu,telkınlerı dınlerken dıkkat ettım sureklı kaslarım catık bı sekılde sankı bıseylere sınırlendımde öle bakıyorum etrafa:) ama en guzel etkısı su oldu artık tırnaklarımı etlerımı yemıyorum:)))

Işıldayan Safir 14-08-2009 12:58 PM

bende neseli ile aynı durumdayım mesela bugün 12de kalktım şöyle bi problem yaşıyorum telkinleri gece dinlerken uykuya dalamıyorum ama dinlemeyi bıraktıktan sonrada uzun bi süre uyuyamıyorum mesela dün 2de dinlemeyi bıraktım yattım ama o saatten sonra baya uzun bi süre uyuyamadım ayrıca uyumam hiç sağlıklı değil sürekli kesiliyo sonra tekrar yatıyorum kendimi hiç uykumu almış gibi hissetmiyorum

renkli61 27-09-2009 01:51 AM

off yaa çok düzensiz uyuyorum gece yatmayıp gündüz çok geç saatlere kadar uyuyorum günümden bi şey anlamıyorum yaa çok uyuyuncada bi tuhaf oluyorum gün boyu enrjim olmuyo hiç.

hayatimdegisti 27-09-2009 02:37 AM

Erken ve zinde uyanma ile ilgili yeni bir çalişmamiz var.Bu çalışma eklenecektir.Birde onu denersiniz.

aytaçhoca 27-09-2009 03:44 AM

merhaba, ben daha yni başladım.okullar açıldı.pazartesi gününden itibaren erken kalkmam lazım.telkinler uyku sorunu yaratıyor mu gerçekten?

tuğba özdere 01-10-2009 09:40 AM

bu telkini deneyen arkadaşlar rica etsem olumlu yada olumsuz deneyimlerini palaşırsa sevinirim.

susogeliy 25-12-2009 10:34 PM

erken uyanamıyorum ama zinde uyanıyorum artık :):)

betiii 25-12-2009 10:55 PM

benim de uyku en büyük sorunlarımdan ve ne zaman geç kalksam kendime kızıyorum ömrüm boşuna geçiyor gibi geliyor ama önce suçluluk ego dinlemem gerekiyor,zamanla erken kalkmayı ekleyeceğim inşallah şimdilik biraz daha sabretmem lazım :)

ebubekir88 06-01-2010 03:02 PM

ben ilk başlarda zinde uyanma telkininden çok verim aldım beş saat uyuyor gece yarısı tak diye kalkıyordum. Ancak artık dinlesem de dinlemesem de farrk etmiyor çok uyuyorum :) sizde de böyle bir durum oldumu acaba?

HATA 12-06-2010 09:34 AM

BENCE BU TELKIN HIC BIR ISE YARAMIYOR...
HALA GÖZÜMÜ ACAMIYORUM .. BÜTÜN GÜN DINLEDIM NERDEYSE hy789

7tepe 04-07-2010 04:25 PM

arkadaşlar ben henüz kilo verme telkinini dinlemedim,suçluluk ve egoyu dinliyorum ve dinlediğim günden beri çok rahat kalkmaya başladımhatta bugün 8:30 da kaltım ,gece 5:oo te yatmama rağmen ve ayrıca çok enerjiktim üstümde herhangi bir uyuşukluk yoktu,Geçen gece yatarken bu telkinleri dinlemeyi unuttum ve o gün 14:30 da kalktım aşırı uyuşuktum,o gün kendime gelememiştim,çok şükür bu telkinler benim çok işime yaradı,gerçekten etkilimi yoksa psikolojik olarakmı beni etkiliyo bilmiyorum ama çok olumlu.Söylemek istediğim bir şeyde;erken kalkmak için kilo verme telkininin dinlenilmesi gerekiyo deniliyor fakat ben onu hiç dinlemedim suçluluk ve ego yu dinledim sadece,demekki bunlarda işe yarıyo,bende gayet etkili oldu...

Perfinya 06-07-2010 01:06 PM

bende bazen düz bazen ters tepki yapıyor. dün yorgun ve geç kalktım. bugün gece 2 de yatıp 5 te kalktım. yarın ne olacak bakalım

TiyaMu 18-08-2010 02:11 PM

merhaba..
ben iki yıl önce internette dolaşırken bu güzel ve bir okadar da yararlı siteye rastladım.
iyi ki rastlamışım.

iki yıl önce ben ve yakın çevremde bulunan bazı arkadaşlarım çok yoğun ve zor süreçlerden geçiyorduk.

sağlıklı kararlar verebilmeli kendimizi herzmankinden daha güçlü hissetmeli ve hayatımızdaki zorluklarla mücadele etmeliydik.
bir gün bu siteye görünce ayrıntılı incelemye başladım. akabinde ücretsiz telkinleri indirip önce kendim dinledim.
bir kaç zman sonra (bu takriben bır iki hafta sonra) ben hayatımdaki yoğunlukdan farkına varamasamda arkadaşlarım bana değiştiğimi daha zinde aktif ve iş bitirir olduğu söyleyince işin aslının telkinlerde yattığını anladım. böylelikle yakın çevremdeki insanlarada bunu söyleyine hep beraber telkinleri dinlemeye başladık.
ve sonuç en inatçımızda bile gözle görülür müthiş değişikler oldu. kendine güven sakinlik başarı mutluluk gibi.
ama tabi biz içimizdeki gücü telkinlerle yeniden keşfedince normal hayata geri dönüp telkinleri unuttuk. :(
taki iki yıl sonra bu zmana gelene kadar. tekrardan yeni telkinleri indirip dinlemeye başladık. ve bir ay geçti gerçekten herşey yine normale döndü.
herşeyin inanmayla başlar.
ben yıllardır beyin gücünün insan hayatına etkisi üzerine çok kaynak araştırması yaptım. malesef ülke insanımız bi çok etken sebebi ile bu tür konularda karanlığa gömülmüş durumdaydı.
şükürler olsun ki internet bilgi aktarımını hızlandrıyor ki her insan istediği bilgiye istediği anda ulaşabiliyor.
bu yararlı siteyi kurup yönettiği için Atakan Bey'e ve yardımcılarına teşekkür ediyorum.

inşaAllah bu site aracılığı ile yıllardır kitle iletişim araçları kullanılarak bir çok olumsuz luk yüklenen ülke toplumumuz eski öz gücüne kavuşup yeniden insan olmanın şerefine işgal ettiği yerin tam hakkını verecek konuma gelecektir.

scouter 29-08-2010 05:16 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311368)

Sevgili Shamanic ;

Bu mesajdan benim anladığım bazı telkinleri gündüz dinleyebildiğimiz gibi bazı telkinleri de gece dinlememiz daha iyi oluyor. Biz telkinlerin içeriğini bilmediğimiz için hangisini gündüz hangisini gece dinlememiz gerektiği konusunda bir fikir sahibi değildik.

Sadece Kilo verme ada telkinin içerisinde gevşeme ve rahatlama ile ilgili telkin cümlelerinin olduğunu bu nedenle gece dinlenmesi gerektiğini biliyordum.

Şİmdi ben kendimden örnek vereyim arkadaşlarım güleceklerdir belki ama ben yaklaşık 2,5 aydır telkinleri gün içinde işyerinde çalışırken dinlemeyi tercih ediyordum. Özellikle doğa ve su sesi çalışırken bana çok huzur veriyordu. Ama gün içerisinde aynı ağırlık ve uyku hali ben de de oluştu. Hatta öyle ki Ramazan Ayının da etkisi ile öğle tatillerimde masamın üzerine başımı dayayarak uyumak (hatta dalga geçmeyin ne olur arkadaşlar- derin uyumak) gibi bir alışkanlık geliştirdim bir süredir.

Şimdi sizden ricam bizlere tüm telkinlerin hangilerini gündüz, hangilerini gece dinlememizin daha iyi olacağı konusunda aydınlatabilir misiniz?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM.