Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erken Uyanma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=282)
-   -   Sanırım bir etki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615419)

MaxWawe 15-09-2010 02:08 AM

Sanırım bir etki
 
Merhabalar arkadaşlar.Erken uyanmayı 2 gece dinledim ve 2. gecenin sabahında nedensiz bir biçimde saat 8 de uyandım :D Ardından saatin 8 olduğunu öğrenince tekrar uyudum. Sanırım telkini daha uzun süre dinlersem tam etkisini görebileceğim 956k

Ama bir sorum daha olacak tavsiye edilen bildiğiniz gibi mutluluk, suçluluk duyguları, ego tatmini gibi temel telkin denilebilecek telkinlerde başlamak fakat ben kişisel görüşlerimden dolayı telkinle mutlu olmayı gerçekten istemiyorum :) Neyse ve onları dinlemiyorum sadece erken uyanma ve ertelemeyi bırak telkinlerini yoğun olarak dinliyorum. Bunun herhangi bir sorun yaratacağını sanmıyorum ama laf olsun torba dolsun :)

Herkese dilediği gibi, mutlu bir yaşam diliyorum...

denizyıldızı 08-10-2010 06:35 PM

Cevap: Sanırım bir etki
 
evet etki ediyor bencede; ben birkaç gündür dinledim ve dha zinde erken kalktım. Sonra dinlemeyi bıraktım yine geç kalkmaya başladım. Artık yeniden dinleyecğim?... Peki bu telkini ne zamna kadar dinlemeliyiz?.. 1 ay boyunca yeterli süre olabilir mi acaba zinde kalkmamn için?..

fyk 10-11-2010 01:32 AM

Cevap: Sanırım bir etki
 
ben bu siteyi gördükten sonra ilk bunu denemek istedim çünkü bir günde etkisini göstereceği yazıyordu. ve sırf sonucu merak ettiğim için denedim yoksa erken uyanmak için nedenim yoktu. sadece 6-7 saat dinledim ve o gün uyumam çok zor oldu (başağrısından olabilir) fakat en erken 9 da kalkarken sabah 6 da gözlerimi açtım. neyse sonra tekrar zorla uyumayı başardım. fakat yinede o gün buna aklımı taktığımdan mı yoksa telkinin etkisinden mi oldu emin değilim. diğerlerini denediğimde anlayacağım bunu.

yeni bir hayat 10-11-2010 01:51 AM

Cevap: Sanırım bir etki
 
Erken Uyanma etkili bir telkin..Bu telkini gece 03:00 de uyanmak için, özel cd olarak sipariş ettim. birkaç günde etkisini gösterdi..Gece 3'e 10 kala vaya 3'ü çeyrek geçe.bazen de tam 3'te uyanıyorum..Fakat yalnızca dinlediğim gecelerde..Yatmadan yarım saat önce başlıyorum dinlemeye,Uyanana kadar..Gece uykumu diğer telkinler için de değerlendirmek istediğim için ara vermek durumunda kaldım.Sanırım henüz bilinçaltıma yerleşmedi..Mutlaka uyanmak istediğimde yine dinliyorum..

blight 13-11-2010 02:24 PM

Cevap: Sanırım bir etki
 
Merhabalar telkin gerçekten de etkili ama benim şöyle bir problemim var sabah çok erken uyandığımda tekrar uyuyorum ama bu sefer ilk uyandığımdan daha kötü uyanıyorum benim durmumda olanınız var mı? ya da bu sorunu nasıl çözebilirim?

Neptün 13-11-2010 02:36 PM

Cevap: Sanırım bir etki
 
Alıntı:

blight Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778587)
Merhabalar telkin gerçekten de etkili ama benim şöyle bir problemim var sabah çok erken uyandığımda tekrar uyuyorum ama bu sefer ilk uyandığımdan daha kötü uyanıyorum benim durmumda olanınız var mı? ya da bu sorunu nasıl çözebilirim?

Merhaba,

Ne kadar oldu dinleyeli?

blight 14-11-2010 12:07 AM

Cevap: Sanırım bir etki
 
epeydir dinliyorum aylar oldu

Işıldayan Safir 14-11-2010 12:32 AM

Cevap: Sanırım bir etki
 
Benim de böyle bir problemim var. Aslında ben bundan memnunum. Pineklemeyi çooook seviyorum. Kreş, ilkokul, lise derken sabahın 6'sında uyanmaktan hep bıkkınlık duyardım. Üniversitedeyken de odada herkesten önce kalkar bir de geç yatardım. Boş boş oturmayı da sevmediğimden yurtta edindim bu alışkanlığı.

Normalde az uyurum. Erken kalkarım ama yatakta saatlerce pineklemeye bayılırım. Bir süre sonra uyurum. Uyandığımda kendimi uykusuz hissederim. Miskinlik denir buna da. :) Ayy çok güzel bir şey. Bir de nazlıyım ki sormayın gitsin. :))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.