Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eğlence (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=416)
-   -   BEN BURHAN ALTINTOPUM... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=226944)

MEX54 25-01-2009 04:48 PM

BEN BURHAN ALTINTOPUM...
 
Kayıtsızca bencil olmak kendi için. Ve hiçbir şeyi umursamamak bireysel çıkarları dışındakileri. Her türlü kayıtsız davranışları sergilemek bütün olumsuzluklara karşı. Hınzırca gülücükler savurmak ağlanacak durumlara bile. Ben kim miyim?
Tabiî ki Burhan Altintop!
Her şeyi yok sayarım amaçlarıma ulaşıncaya kadar. Her türlü numaraları çeviririm acımasızca. Bilip bilmeden yabancı sözcükler kullanırım kendimi anlatabilmek için. Okeyyyy!.. Hiçbir şey benim kadar önemli değildir kendi yarattığım dünyamda.
Başkalarını kullanmaktan çekinmem hedeflerime ulaşabilmek için. Utanmak mı o da nedir? Bana cevabını bilmediğim sorular sormayın lütfennnn!.. Para benim için sadece kazanmak istediğim fakat asla ama asla veremeyeceğim ayrılmaz bir parçamdır sonsuza kadar.
Bedava yaşarım her şeyi. Para isteyenden soğurum anında. Aşk meşk işlerine de dalarım ama başarısızlıklarımı başarı gibi sunarım herkese. Görmezden gelirim en yakınımın yaşadığı acıları bile. Fakat kendi acılarımı paylaşmasını isterim tüm yakınlarımın bencilce.
Modayı da yakından takip ederim. Giydiklerimi yakıştıramasam bile. Gözlerim dört döner çıkarlarıma uygun bir şey gördüğümde. Ona ulaşmak için elimden geleni yaparım başkalarını ezmek pahasına olsa bile. Ve ardımda kalanlara hiç bakmam nedensizce.
Hınzır hınzır gülerim sizler acılar içindeyken. Ama ben acı çektiğimde yanımda olmanızı isterim her şeyinizle. Müzikten de anlarım resimden de. Yeter ki sanatsever görüneyim diye. Sözcükler anlatamaz beni. Boşuna uğraşmayın yani!..
Entelektüelim kendi çapımda. Her şeyi bildiğimi sanırım ama cevaplar bulamam sorduğunuz sorulara. Ben hoş görmem sizleri ama sizler hoşgörün beni sınırsızca. Kaş yaparken göz çıkarırım defalarca.
Ağzımın tadını da bilirim ne de olsa para ödemeyeceğim ya! Yemek buldu mu yerim dayak gördü mü kaçarım ha ha ha! Afra tafra. Afra tafra… Ev sahibi gibiyimdir kendi evim olmasa da. Sağ gösterip sol çakarım karşılaştığım olaylara.
Taşırım her şeyimi el çantamda. Diplomam da asılıdır odamın duvarında. Ben bir yöneticiyim ne de olsa. Kendimi yönetecek yeteneğim olmasa da. Nerede bir eğlence varsa başlarım oynamaya. Bilirim her türlü dansı da. Rumba’dan Çaça’ya…
Kariyer de yaparım. Çocuk mu asla! Bol sıfırlı bayanlara bayılırım. Evlilik dendiğinde hemen oradan kaçarım. Göz görmeyince gönül katlanırmış derler ya. Çirkin olsan bile paran varsa ben sana hayran hayran bakar kalırım. Yavrımmm.
Zamana ayak uydurmaktır benim işim. Gözlerini dört açmazsan ayaküstü işini bitiririm. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi güler giderim. Duyamadım. Kişilik mi dedin?..
Ben kim miyim?
Biraz benim. Biraz senim. Biraz oyum. Biraz buyum.
Yani ben:
Burhan Altintopu’m!..
“İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.” (Swette Marden)y789 ( kaynak:gazeteport)
NOT:BURHAN OLMAK BÖYLE BİRŞEY HERHALDEkrzm67http://www.gazeteport.com.tr/stellen...isc/spacer.gif


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.