![]() |
Cevap: Merkezimizde ki İlk eğitimimiz Alıntı:
Bu eğitim için son 3 kişi kontenjan kalmistir. Birebir olarak kişiye özel olumlamaların belirleneceği eğtiim için kayidinizi yaptirabilirsiniz. |
Cevap: Merkezimizde ki İlk eğitimimiz Alıntı:
Alıntı:
Şu an için form dolduranlarla birlikte eğitim için kontenjan dolmuş görünüyor. Form dolduranlara da tek tek mesaj atip adres bilgilerini detayli yollayacağim. Eğitimde ikramlarımızda sınırsız olacak. Ekler pastalar;ispanakli peynirli börekler,kurabiyeler,içecekler. Katilimcilar hem kişisel gelişimlerine büyük katkida bulunacak bir eğitime katilacak hemde keyifli bir cumartesi günü geçirecekler. İlginiz için teşekkürler. actionsmile |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor öyle çok isterdim ki katılmayı..istanbulda bulunduğumda mutlaka ziyaretinize geleceğim..tebrikler hayırlı olsun.. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Eğitime katıldım bugün.Abdullah beye ve Atakan beye teşekkürler.Eğitimde bol bol ağlayıp ,çıkışta arkadaşlarla buluşup bol bol güldükten sonra telefonumu çaldırmış olsamda yinede güzel bir gündü :) |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Ben bu ay çok yoğun olduğum için foruma giremedim... Çok istediğim bir eğitimi kaçırmışım... çok üzüldüm şimdi... eğitimler devam edecek mi? |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Alıntı:
Tüm katilimcilara teşekkürler. Bundan sonra da eğitimler olacak. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Abicim giremiyorum uzun zamandır.HAyırlı uğurlu olsun eğitim merkezi kısmetse bir gün geleceğim inşallah |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Hayırlı olsun. Keşke Ankara'da da olsa... |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Yeni eğitim programı bekliyoruz amaa.....nerde hani? |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Yeni eğitim programını hazirliyorum şu an. Bir kısmını bu gece ekleyeceğim. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Aslında evet yeni bir eğitim programı ve takvim olursa elimizde biz de bu takvime göre program yapabiliriz. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Bu Pazar günü İmgeleme teknikleri ve Kuantum İsim analizi eğitimlerimiz olacak.Bu gece duyursunu yapacağim. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Hafta içi eğitimler olmayacak mı acaba? |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Hafta içi de eğitimlerimiz olacak.Kasım ayı içerisinde saat 19.00 da hafta içi eğitimler film terapiler olacak. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Pazar görüşürüz aksilik çıkmazsa.Ne güzel evime yürüyüş mesafesinde kuruldu merkez:) |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor yeni üyeyim eğitm hakkında ve merkezle ilgili kısa bilgi rica etsem :) |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Alıntı:
|
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Merhaba arkadaşlar, ben de konu başlığını görünce açıkçası istanbulda olacağını düşünmeden mutluluktan uçtum,ancak istanbulda olduğunu farkedince de üzüldümmmm:( izmirde böyle bir çalışma yapılmayacakmı acaba?bundan sırf izmirde yaşadığım için mahrum kalmak istemiyorum.. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Atakan bey öncelikle yeni eğitim kurumunuzun size ve ihtiyacı olan herkese hayırlı olmasını temenni ederim. Merak ettiğim bazı hususları sorarak bilgilenmek istiyorum ve cevabınız içinde şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. 1- Kişiye özel hazırladığınız eğitim cd leriniz ile eğitim kurumunuzda vereceğiniz eğitimler arasında ne tür farklar vardır? 2- Seminerlere katılmayan birisi şahsına özel hazırlattıgı bu cd leri dinlediği taktirde aynı verimi alabilirmi? 3- Eğer cd lerden aynı verimi alabiliyorsak seminerlere katılmamız için gereken farklar nelerdir? |
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Kişiye özel cd ler tek başına etkilidir.Ancak bu konularda eğitim almakta etki düzeyini arttirir.Subliminal ile ilgili ne kadar çok şey bilirseniz o kadar çok verim alirsiniz.Direçnleriniz azalır. Seminerlerde hem benim hemde diğer arkadaşlarımın verdiği eğitimler oluyor. Nlp,hedef belirleme teknikleri,eft,spor başarısı,reiki,diksiyon gibi dolayısı bu ve benzeri eğitimler cd lerde yoktur. |
İzmir'e daha önce bir çok kez geldik.Genelde otellerde eğitimler verdik.İzmirde kişisel gelişime olan ilgi oldukça yüksek ve yüksek enerjililer bu da seminerlerin çok daha güzel geçmesini sağliyor.actionsmile |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Ankara mıııııı? oleyyyyyyyyyyy............... |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Yaşasınnnnnnnnnnnnnn ankaraaaaaaaaaaaa |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Atakan Bey, Önclikle böyle bir site kurduğunuz için elinize, kolunuza ve hatta hatta emeklerinize sağlık. Siteyi tesadüfen bulmama rağmen çok sıak ve dostane buldum. Bundan dolayı size ve tüm arkadaşları saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Şimdi Ekim ayı içinde eğitim programı acılıyor deniyor fakat biz kasım ayındayız. Planlarınızı ve eğitim ücretlerinizi tarafıma bildirebilirseniz Aralık ayı içerisindeki katılımlarda görüşmek ümidiyle diyebilirim. saygılarımla, |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Bayram geçti ne zaman açılıyor :) |
|
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Eğitimin içeriği paylaşılmaz. Ancak konuşacak başlıklar hakkında genel bir bilgi verilir. Sitede Buluşmalarımız ve Seminerlerimiz bölümünden eğitimlere ve eğitimler hakkındaki genel bilgilere ulaşabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...eminerlerimiz/ Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor ankarada başladı mı acaba |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Ankara' daki ilk seminerimiz önümüzdeki hafta olacak :) Alıntı:
|
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Atakan bey merhaba bu habre çok sevindim. Adresi alabilirmiyim. Çekim yasasını öğrenmek çok istiyorum..... derty |
Bundan sonra Ankara'da da devamlı eğitimler olacak. Duyurularını sitede yaparız. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor dilerim hayatım değişir daha yeniyim zamanla göreceğiz bakalım.herkese selamlar. |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Yakın zamanlarda bir eğitim var mı acaba? |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor ben Kırıkkale' de otuyorum bu eğitimlere katılamıyorum. Katılmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz? |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor Ankara'da da eğitimler yapılıyor. Kırıkkale'den Ankara'ya gelerek eğitimlere katılabilirsiniz dilerseniz. Onun dışında Kırıkkale'de herhangi bir seminer olursa muhakkak duyurusu eklenir. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor eğitim merkeziniz açıldı mı merterde açılacak deniyordu. hiç bir bilgi bulamadım eğitimlere katılmak istiyorum. bilgi verin lütfen...25889 |
Cevap: Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor evet merkez açıldı ve aktif olarak eğitim veriliyor..eğitimler sitede eğitimlerimiz kısmında yayınlanıyor..sevgiler.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...l-seminerleri/ |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 AM. |