![]() |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BENİMDE HAYATIM DEĞİŞİYOR 2010'da inş hepimiz hedeflerimize ulaşırız ve hayatımızı herzaman olumlu yönde gelişmelerle devam ettiririz YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. TEŞEKKÜRLER 2009 bana çok şey öğrettin şükürler olsun |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi ayyy çok sevindim yaa hediyelere baktıqımda içimden bi tanesini qeçirmiştm ve tam da istediğimi kazanmışım çok teşekkürlerkiss3kiss3 yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, para, bolluk getirmesini diliyorum benim için çalışmaya şimdiden başlamış happy6 |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi anaaaam kazanmışım ya ben :D teşekkürler hayatımdegisti.com :):):):) |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Kuantim isim analizi kazanmışım 8977 Çok teşekkür ediyorum Atakan Bey'e, Özlem Hanım'a, emeği geçen herkese ve tüm hayatimdegisti.com üyelerine.. Hepinize hayırlı ve sağlıklı, mutlu yıllar dilerim.. İyi ki varsınız.. superxy |
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi Alıntı:
Sevgi ve saygılarımla, Ali Susogeliy:(Sürekli sonu gelmez iyileşmeler yaşıyorum) |
|
|
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi o kadar da yoğunlaşmıştım çekim gücünüde kullandım ama daha iyi yoğunlaşmam gerekiyomuş demekki.derty |
|
Cevap: 2010 Hayatimdegisti.com Yılbaşı Çekilişi cadıımkhkh56khkh56 sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 AM. |