Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=316)
-   -   Forum Yazılım Değişimi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=15155)

awayy 29-11-2008 02:52 AM

Teşekkür etmek sadece 1 saniye sürüyor ne süper sevincli
Her mesaja teşekkür ettim y789
Yalnız yeni mesajlara gelince çok az konu çıkıyor..
Son mesajlar kısmını bulamadım bir türlü..
Bi de ön izleme yapamadım mesaja..
Bi de smileyleri böyle copy paste le mi yapıştırcaz
Bi de karma veremedim smil56
Ama site çok hızlanmış bayıldım blissy

yeni bir hayat 29-11-2008 03:41 AM

Forumu bugün ilk açtığımda bana da içinde kayboluyormuşum gibi geldi arkadaşlar..

Oldukça da hızlı bir forumumuz oldu, bu sevindirici..

Teşekkür etmek kolaylaştı,karmadan da kurtulduk..Artık herkes sıfırdan başladı, negüzel.

smileyler bende de gözükmüyor..bir ayar mı yapmak gerekiyor ..

Son Mesajlar, yeni versiyonuyla Yeni Mesajlar olmuş..Son Konular bölümü yok sanırım..

Uzman Tv bölümü yeni..Burada paylaşım yapılmamış konular da var, sadece video paylaşımı mı yapılacak acaba?

Atakan Bey, ilerleyen günlerde renk seçeneklerimiz olacak mı ..Önceki forumda yeşil olduğum için bu renkler koyu geldi.

Yeni forumumuz hayırlı uğurlu olsun..Alıştıktan sonra daha iyi benimseyeceğiz eminim..

Emekleriniz için teşekkürler..

bu arada puan sistemi yine olacak mı?...

hayatimdegisti 29-11-2008 09:52 AM

Simleylar için ne yapilabilir bakacağım.Kendi proflinizden de böyle bir ayar olabilir sizde kontrol ediniz.

Tema olarak başka temalar ekleyebiliriz daha sonra.Ancak birden fazla renk seçimi diğer forumun temasında vardı bunda yok.

Yeni mesajlar bir önce ki forumda ki sn mesajlara denk geliyor.
Son mesajları görebildiğimiz bölüm ise yok.Zaten o şekilde forumu okuduğumuzda son yazılanı ilk okumuş oluyorduk.

Puan sistemi ticket destek sistemi dahil bir çok eklenti düşünmekteyim
Uzman tv bölümü sadece paylaşımcı üyelerin görebildiği bir bölümdü.Orada açınan konuları ilgili bölümlere taşımaktaydım.Ayrıca öyle bir bölüm düşünülmemektedir.
Ben teşekkür ediyorum....

Bu arada bu üyeliğimle ben de smiley göremiyorum göndermek için demek ki ayarlardan kaynaklı o ayarları da bulup yazarım...

hayatimdegisti 29-11-2008 10:01 AM

Eğer mesaj yazarken smiley seçemiyorsanızbu linke tıklayınız.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...do=editoptions

En altta diğer ayarlardan mesaj yazarken kullandığınız editoru basit yerine gelişmiş yapiniz.Böylece mesaj yazarken sağda smileyler çıkacaktır..

Ayrıca başkalarının smileylerini yada kendi eklediğiniz smileyler gözükmüyorsa
Yine aynı verdiğim linkte ortalarda smiley görme görmeme seçeneği vardır.Bu seçenek forumda smiley görmek istemeyenler içindir.Görmemeyi tercih edenler smiley imza avatar gibi resimli bölümleri iptal edebilir.

Mesajlarda gösterilen Üye signatürleri, kullanıcı imzalarını görmek istemiyorsanız, gerekli ayarlamayı buradan yapabilirsiniz.
Signatürler gösterilsin
Kullanıcı Resimlerini göster (Avatar)
Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve [IMG] Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)

Resim eklediği halde kendi eklediği resimleri göremeyenlerde verdiğim linkten ayarları yapabilir.

O bölümden mesajlarda ilk mesaj başta mı sonda mı olsun gibi bir çok kişisel tercih yapabilmektesiniz.

suzzy 29-11-2008 10:33 AM

ben ayarlardan baktım düzeltmeye çalıştım ama hala simileyler renkli yazı eklentileri ve resim ekleme butonları çıkmıyor sanırım düzeltemedim...

Pamukk 29-11-2008 11:15 AM

ben estranged kullanıcı adıyla üye olmuştum ilk siteye üye olurken ama pamukk adını kullanıyordum (görünen isim olarak) estranged 'i pamukk olarak değiştirme imkanım yok mu bu sistemde ? :(

hayatimdegisti 29-11-2008 11:20 AM

Ben değiştiriyorum bir daha ki girişinizde üyelik ismi olarak Pamukk kulaniniz.

Pamukk 29-11-2008 11:49 AM

Atakan Bey çok teşekkür ederim bu benim içimde kalmıştı eski versiyonumuzdan da teşekkür edince öbür nickim çıkıyordu gerçekten sonsuz teşekkür ederim blissy

Su_Duru 29-11-2008 12:41 PM

yeni site hayirli olsun,cok kisa bir zamanda bu seviyeye getirmeniz super..girisde hic sorun yasamadim, tabi cok degisiklikler yapildigi icin alismak lazim,
benmi bulamiyorum fakat ana sayfayi bulamiyorum... 4897

hayatimdegisti 29-11-2008 01:01 PM

Üst tarafta ki logo resmi şimdilik chat fusion yazar tikladiğinizda ana forum sayfasına dönebilirsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 PM.