Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=284)
-   -   işte doğum günü çocuğu :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9699)

MuminOKAN 10-06-2008 10:03 PM

Ynt: işte doğum günü çocuğu :)

eee şey... tabi ki super

ikizruh 10-06-2008 10:06 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
eee şey... tabi ki super

senii yalançııı y789
bu arada dışarı planımız bazı sebeplerden iptal oldu pastamı evde ailemle yedim.ayy nasıl yediysem mideme oturdu pasta hazımsızlık yaşıyorum şimdi khkh56

shamanic 10-06-2008 10:08 PM

hımm demek bizden habersiz pasta yedin.. sevincli

comte 10-06-2008 10:13 PM

nemesis, araba nasıl beğendin mi...

Çok yakar yalnız dikkat et... y789

LPG Taktır bari... aa34

ikizruh 10-06-2008 10:27 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
hımm demek bizden habersiz pasta yedin.. sevincli

ayy çok utanıyom şamanım ama yedim rt67

ikizruh 10-06-2008 10:32 PM

Alıntı:

bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

nemesis, araba nasıl beğendin mi...

Çok yakar yalnız dikkat et... y789

LPG Taktır bari... aa34

ferrarisine lpg taktıran şahısla aynı sonu yaşamak istemiyorum mehmet khkh56 ehh artık aylık benzin parasınıda hesabıma yatırırsın ark5 nede olsa limitsiz çekim yasası hesabın var khkh56

comte 10-06-2008 10:41 PM

Alıntı:

nemesis Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ferrarisine lpg taktıran şahısla aynı sonu yaşamak istemiyorum mehmet khkh56 ehh artık aylık benzin parasınıda hesabıma yatırırsın ark5 nede olsa limitsiz çekim yasası hesabın var khkh56

Oldu...

Bir de maaşa bağlayayım, sigortalayayım seni... 789569

İyi ki Doğdun Yani... aa34

İyi ki Doğdun... y789

ceren18 10-06-2008 10:50 PM

iyiki dogdun nemesis art56art56 sitede bir party çılgınlıgı var ben yeni gördüm dogum günün oldugunu daha nice mutlu huzurlu sevgi dolu çekim yasası dolu meditasyon dolu yıllara nemesis bende sana hediye vermek istiyorum ama masallah senin hediyeleri koyacak yerin kalmamıs girlhaha bende sana kocaman bir dogum günü öpücügü veriyorum kiss3 iyiki dogdun ve iyiki burdasın nice mutlu yıllara kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ikizruh 11-06-2008 11:02 AM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
iyiki dogdun nemesis art56art56 sitede bir party çılgınlıgı var ben yeni gördüm dogum günün oldugunu daha nice mutlu huzurlu sevgi dolu çekim yasası dolu meditasyon dolu yıllara nemesis bende sana hediye vermek istiyorum ama masallah senin hediyeleri koyacak yerin kalmamıs girlhaha bende sana kocaman bir dogum günü öpücügü veriyorum kiss3 iyiki dogdun ve iyiki burdasın nice mutlu yıllara kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

evet cerenim bende pek dikkat etmiyordum bu doğum günü mevzularına.ama kendi doğum günüm bu sayfaya taşınınca ne kadar çok kişinin doğum gününü kaçırdığımı farkettim şaşkın bundan sonra sayfaları gezerken buraya daha sık uğrıycam ttli3 saol canım uzattım yanağımı kiss3 iyi ki burdayım ve iyi ki varsınız

ikizruh 11-06-2008 11:05 AM

Alıntı:

Oldu...

Bir de maaşa bağlayayım, sigortalayayım seni... 789569

İyi ki Doğdun Yani... aa34

İyi ki Doğdun... y789

ne iyi olurdu ama yaa khkh56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:50 AM.