Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız

Uyarılar

11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir anneler günü daha geldi ,yetmedi kelimelerim anlatamadı cümlelerim yine düğüm oldu boğazımda gözümden akan yaş oldu özlemim en saf sevgim canım annem anneler günün kutlu olsun . Ben garip bir kediyim bazen asi bazen hırçın ama yüreğimde sevginle yoluma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi

11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-05-2008, 01:01 PM   #1 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

Bir anneler günü daha geldi ,yetmedi kelimelerim anlatamadı cümlelerim yine düğüm oldu boğazımda gözümden akan yaş oldu özlemim en saf sevgim canım annem anneler günün kutlu olsun .
Ben garip bir kediyim bazen asi bazen hırçın ama yüreğimde sevginle yoluma devam eden seni hep seven bir kedi.
Yüreğimden geçenleri cümlelere döktüm bir geminin güvertesine koydum sana geliyorlar benden kızndan.......

UNUTMADIM ANNE

Küçük adımlarla ilerliyorum sana geliyorum,yolum uzun bir okadar da kısa ayaklarım sana doğru gelirken yüreğim acıyor ,tıpkı senin anlattığın çoçukluğumu dinlerken gibi,bir daha anlatsana anne sana nasıl ANNE diye seslendiğimi ilk kez ben hatırlamıyorum ama sen bunu her anlatışında gözlerindeki ışıltıda sesindeki çoşkuda görüyorumdum gururunu.
İlk seyyahatimiz neresiydi anne ben unutmadım hatırlıyorum ‘istanbul’arabalı vapurla haremden aldığımız sosislileri yerken seninle kızkulesi hikayesini anlatıyordun bana martılar eşliğinde elindeki sosislinin bir parçasını attın ve bak kızım dedin baktım havada kaptı beyaz bir martı ozaman öğrendim martılar vapurları karın tokluğu için kovalıyorlarmış bir o yakaya bir bu yakaya .
İlk vesikalık fotorafımı çektirmek için saçlarımı tararken muntazam olmalıki güzel çıkar demeni unutmadım anne.
Yürümeye yeni başlamıştım (mışım )beni zeki mürenin çıktığı bebek gazinosuna götürdüğünde hiç rahat vermemişim sana sen öyle diyorsun hatırlamasamda her dinlediğim zeki müren şarkısında gizlisin annem unutmadım anne.

Sana geliyorum yüreğimden siyah beyaz hatıralarımı çıkardım papatyalara gelinciklere sardım sarmaladım geliyorum seni unutmadım annee.
Nasıl nasıl unutabilirimki ellerinle ellerimi sımsıkı tatan sendin kaybolmayayım.Aman uyurken seversen şımarırdım biliyorum uyurken saçlarımı seven sendin geceleri üstümü örten unutmadım annem.

Yemek yeme adabını,gururlu dik durmayı,konuşma sanatını,yürümeyi ,koşmayı,yüzmeyi,bir kedinin tüylerini sevmenin güzelliğini,belkide kısaknç olmamı,allahıma tevekkül etmeyi, duaları,istanbulu,sinamanın büyülü havasını,tırnak törpülemeyi,asiliğimi hırçınlığımla tüm huysuzluklarımı,yürekten safça sevmeyi sen öğrettin beni ben yapan herşeyi unutmadım çünki tüm hücrelerimde sen varsın onların biraz senim ben ben sen oldum nasıl unutabilirimki unutmadım anne.

Sana geliyorum çoçuk yüreğimle anne başım dik .
Özleminin deli dalgaları vuruyor yüreğime ,şahlanmış hasretinle başa çıkmaya çalışıyorum ,mavi gökyüzünde aryorum gözleriniyada karaya vuran yeşil yosunlarda yeşilmavi bana bakan güzel gözlerini,sert rüzgarlarda savrulurken ordan oraya sığınmak için koynunu arıyorum beni sarsarmala diye,içimdeki gurbetsin be annem .
Bir kez sadece birkez daha ellerini öpmek isterdim ,usulca sokulup bacağına yatıp saçlarımı sevmeni,kokunu içem çekmeyi,canım kızım deyişini duymak ,biliyorum olmayacak bunlar artık bak yine bir anneler günü kapımda elimde senle geçen en güzel hatıralar özlemin yakıyor yüreğimi sana geliyorum anne .
Selvi ağaçları gölgeliyor artık ,binlerce sessiz komşun var öpemeyeceğim ellerini elimde bir hediyemde yok .
Ama dualarımla geliyorum ,acım özlemim içimde ama herşeyden önemlisi sevgin benimle gitmiş olsanda bu dünyadan benim dünyamda yüreğimdeki çoçukta yaşıyorsun .
Mekanın cennet olsun annem nurlar içinde uyu Anneler günün kutlu olsun annem.

Kızın pisimbat.


Eğer annem yaşıyor olsaydı pazar günü değil hergün öper koklardım,
bizi en iyi anlayan ve gerçek anlamda seven annelerinizi öpün arayanın koşun gidin yanlarına .

Anneler öyle sıkı sarılın ki çoçuklarınıza öyle sevin ki öpüp koklayın korkmayın şımarmaz onlar bu dünyada sizin sevginiz şefkatinizle yol alacaklar büyüyecekler ve siz annesi olarak hep o çoçuk yüreklerinde en saf sevginiz ile olacaksınız.
sevgi ve saygılarımla tüm çoçukların ve annelerin ANNELER GÜNÜkutlu olsun .

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2008, 02:43 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 182
Tesekkür: 2
41 Mesajinıza toplam 108 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meninje is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)




Anne sevgisi, anne özlemi anne kokusu aslında uyüreklerimizin derinlerinde hissettiğimiz şeyin adıdır pisimbat. Bu derinlerdekini hissedemeyen ama annesi yanında yakınında(!) olan binlercesi varken sana ve senin gibi ana sıcaklığını ancak yüreğinde taşıyabilenlerin şansına inan pisimbat inan... sen ki sevgisiyle hala hayatına yön verebilen bir annenin evladısın... Ne mutlu sana canım kardeşim



__________________
meninje isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2008, 03:23 PM   #3 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

ağla arkadaşlar...çok duygulandım...canlarım bütün annelerimizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum...



  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2008, 05:34 PM   #4 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)



Merhaba sitemizin kedisi.

Anne sevgin hiç kuşkusuz sonusuz. Annenin anısına, kedileri çok seven ve sitemizin kedisi olman sebebiyle Anneler Günü Hediyesi olarak bunlar da benden olsun...

























comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-05-2008, 10:06 PM   #5 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

hayata ilk onun kokusu ve dokunuşu sevgiyi ilk hissettiğimiz andır ana kucağı
ya ben pek duygusalım bu konuda arkadaşlar güzel sömzlerinizi kendim ve annem adıma .ok teşşekür ediyorum sağolun
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 12:45 AM   #6 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

özlemler geceleri daha bir doşar yürekte ,çırpınır kanadı kırık kırlangış kuşu misali
yüreğimdeki o yara ki hiç kapanmayacak o özlem ki hiç dinmeyecek .
O sevgilerin en safı en kutsalı senin sevgin hep içimde hep benle olacak .
Alıntı:
meninje Nickli Üyeden Alıntı



Anne sevgisi, anne özlemi anne kokusu aslında uyüreklerimizin derinlerinde hissettiğimiz şeyin adıdır pisimbat. Bu derinlerdekini hissedemeyen ama annesi yanında yakınında(!) olan binlercesi varken sana ve senin gibi ana sıcaklığını ancak yüreğinde taşıyabilenlerin şansına inan pisimbat inan... sen ki sevgisiyle hala hayatına yön verebilen bir annenin evladısın... Ne mutlu sana canım kardeşim



Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
ağla arkadaşlar...çok duygulandım...canlarım bütün annelerimizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum...



Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>
Merhaba sitemizin kedisi.

Anne sevgin hiç kuşkusuz sonusuz. Annenin anısına, kedileri çok seven ve sitemizin kedisi olman sebebiyle Anneler Günü Hediyesi olarak bunlar da benden olsun...

































çok teşekkür ederim arkadaşlar yüreğinize sağlık
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2008, 02:01 AM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

ayyy çok güzeller bayıldım onlara
__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2008, 10:12 PM   #8 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

olur ya hafta sonu giremem siteye.. misafire gelir biz dışarda oluruz fırsat bulamam diye
sevgili ciğimin yazdığı bu duygu yüklü güzel satırların altında tüm annelerimize ithaf edilmiş
bu güzel günlerini kutluyorum..

başta sitemizdeki anneler : atakan bey in annesi ( iyiki doğurmuş efendim kendilerini .. yoksa bizi bu güzel forumda kim bir araya getirdi.. super) hayal ablam.. yakamoz.. suzzy.. hülyaa.. defduru.. asalalet.. serpil.. mustang.. siyah.. mücevher.. diksiyon..tatlıcadı..
(ismini yazamadığım )forumumuzdan tüm dünyadaki güzel anne meleklerimize ..

iyi varsınız .. iyiki bizimlesiniz..

sevgilerle

melek

bir zamanlar dunyaya gelmeye hazirlanan bir bebek varmis. bir gun tanri'ya sormus:

-tanrim, beni yarin dunyaya gonderecegini soylediler, fakat ben o kadar kucuk ve
gucsuzum ki, orada nasil yasayacagim?

-tum meleklerin arasindan senin icin bir tanesini sectim. o seni bekliyor olacak
ve seni koruyacak. melegin sana hergun sarki soyleyecek ve gulumseyecek.
boylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksin.

-pekiiiii... ınsanlar bana birseyler soylediklerinde, dillerini bilmeden soylenenleri nasil anlayacagim?

-melegin sana dunyada duyabilecegin en guzel ve tatli sozcukleri soyleyecek, sana konusmayi
dikkatle ve sevgiyle ogretecek.

-peki tanrim, ben seninle konusmak istersem ne yapacagim?

-melegin sana ellerini acarak bana dua etmeyi de ogretecek.

-dunyada kotu adamlar oldugunu duydum,beni kim koruyacak?

-melegin seni kendi hayati pahasina dahi olsa daima koruyacak.

-fakat ben, seni bir daha goremeyecegim icin cok uzgunum.

-melegin sana surekli benden soz edecek ve bana gelmenin yollarini sana ogretecek...

o sirada cennette bir sessizlik olur ve duyanin sesleri cennete kadar ulasir.

bebek gitmek uzere oldugunu anlar ve son bir soru sorar:

-tanrim eger simdi gitmek uzereysem lutfen cabuk soyle, benim melegimin adi ne?

-meleginin adinin onemi yok yavrum, sen onu anne diye cagiracaksin. .. ağla

ve benden uzaktada olsa kendi meleğime anneme

seni her gün bir önceki günden daha çok özlüyor daha çok seviyorum..
benim bu dünyadaki meleğim olduğun için çok şanslıyım annem..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2008, 10:32 PM   #9 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

bende pazar günü ankara yolunda olacağım kemolar bitti yaa kontroller için ciğinizin güzel haberlerini ordan internete girer sonuçlardan haberdar ederim sizleri
korkmayın ölüceğim falan yok başınızın püsküllü belası bir im ben 9 canlıyım ben 44

TÜM ANNELERİN ANNESİ OLAN TÜM ÇOÇUKLARIN ANNELERİNİ KAYBETMİŞ OLANLARIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN MİYAAAWWWWWWWWWWWWWW wave
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2008, 10:49 PM   #10 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)


shamanım harika bir yazı ellerine sağlık... &#231;ok beğenerek hala okuduğum bu g&#252;zel yazı şu anda kızımın odasında &#231;er&#231;evede asılı ona ilk hamile kaldığımı &#246;ğrendiğim g&#252;nlerde bu yazıyı o sana &#231;ok benzettiğim arkadaşım bana vermişti okuyunca &#231;ok duygulanmıştım...ve hemen &#231;er&#231;eve yapıp saklamıştım...&#231;ocuğum bir g&#252;n b&#252;y&#252;yecek ve ona bunu okutucam demiştim...

&#231;ocuğum b&#252;y&#252;yor &#231;ok ş&#252;k&#252;r...ve ben bu yazıyı ona okuyorum bazen....

şimdide sen eklemişsin bu yazıyı &#231;ok duygulandım...sağol...

pisicim canım selametle git selametle gel canım...kontrollerinin g&#252;zel haberlerini bekliyoruz...sevgiler...

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne)

Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız 11Mayıs Anneler günü(unutmadım anne) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir anneler günü daha geldi ,yetmedi kelimelerim anlatamadı cümlelerim yine düğüm oldu boğazımda gözümden akan yaş oldu özlemim en saf sevgim canım annem anneler günün kutlu olsun . Ben garip bir kediyim bazen asi bazen hırçın ama yüreğimde sevginle yoluma ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.