![]() |
Hoş Geldin 2018 Hepimizin yeni yılı mutlu, kutlu, sağlık ve huzur dolu, bolluk ve bereketin tavan yaptığı muhteşem bir yıl olsun. Hedefler ve hayallerden bahsedebiliriz burada. Henüz 2017 muhasebesini yapma fırsatım olmadı yazıyla en kısa zamanda ilk fırsatta günlüğüme yazacağım. 365 günlük şifa zinciri oluşturuyorum. Zinciri kırma. Her gün en az 1 kendime şifa seansı uygulama hedefi. Kendi adıma bir hedef hayat ajandası oluşturacağım. İngilizcede adı bullet journal. Detayları ilgilenen arkadaşlarla başka bir başlık altında paylaşabilirim. İyi ki varsınız sizi seviyorum. |
Cevap: Hoş Geldin 2018 https://cdn.shopify.com/s/files/1/16...g?v=1513674546 Bu takvim tasarımı Barış Özcan adlı bir vloger a ait. Buna benzer sayısız tasarım var hayat ajandası kapsamında bu bir parçası olabilir. Örneğin okunacak kitaplar için hayat ajandama boş bir kitaplık çizip oldukça o kitaplığı doldurmayı düşünüyorum. Benzer takvimler herhangi bir alışkanlık kazanma ya da alışkanlık değiştirme konularında yardımcı olabilecek bir yöntem. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:22 PM. |