Janer | 21-12-2011 10:04 PM | Cevap: "21 Aralık" En Uzun Gece Birisinin Doğum Günüymüş :) Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :) yeni yeni yaşları sizlerle geçirmek deileğiyle guitarsevincli :) Alıntı: arca Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 814353)
Doğum günün kutlu olsun Can can. Her yeni yaşında umudun ve mutluluğunun artmasını diliyorum. Ablan kurban olsun sana...... ( Eeee hesap numarası göndermicek misin,? :) | ııı evet hesap numarasını unuttum :).. çok teşekkür ederim abla .. unutursun sanmıştım sevincliy789 Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 814346)
| sweeeeetim çooooook teşekkür ederim :D gerçekten .. çok duygulandırdın beni ... seni seviyorum iyi ki varsın iyi ki tanımısım seni . Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
(Mesaj 814368)
Ooooo bir yay burcu daha:=) Herşey gönlünce olsun Janer"cim... Tüm güzellikler bu sene dibinde bitsin:=)
Mutlu ve huzur dolu yıllar, İYİ Kİ VARSIN | hayır yay burcu değilim 15 sene yalış biLdim ben oğlağım :D .. gazetelerde 1 -2 gün kayma olabiliyormus el falında oğlak çıktı ve bugün oğlak dönencesine güneş dik geliyor . :) |