![]() |
Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi Bugun Shamanic Özlem Şahin'in doğum günü.. Mutluluğunun her geçen gün daha da artması dileği ile. Hep birlikte nice yıllara..sevincli |
Cevap: Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi f678hOzlem Hanim, Ne kadar kutsal bir gunde dogmussunuz, evren yine dengesini ve muhtesemligini gostermis gercekteny789 Iyi ki varsiniz... Mutlu Yillar bu yilda bizimle kalin insallah:) |
Cevap: Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi hem doğum gününüzü hem bayramınızı kutlarım özlem hanım çifte bayram yaşıyorsunuz maşallah y789 |
Cevap: Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi Sevgi ve ümit dolu bayramlar diliyorum, doğum gününüzü de kutluyorum... |
Cevap: Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi Doğum gününüz kutlu olsun Özlem hanım. Nice mutlu yaşlara...... |
Cevap: Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaşlara |
Cevap: Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi Ayy çifte bayrammış. Burada olmadığım için birkaç gün sonra kutluyorum. Sevgili Özlem Hanım yazılarınızı ve yorumlarınızı özledik. Doğum günününüzü yürekten en iyi dileklerimle kutlarım. http://www.cicekpostasi.com/common/i...ek-BG0085b.jpg İstediğiniz herşeyi en yüksek hayrıyla hayatınıza çekebileceğinizi biliyorum. Mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum. |
Cevap: Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi mutlu yıllar özlem hanım. sağlık mutluluk bolluk ve bereket dolu nice güzel yıllara... sizin için muhteşem bir yıl olsun.. süprizlerle dolu... sevgiyle ve ışıkla kalın... |
Cevap: Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi mutluluklar.......... Flaş Flaş Flaş ŞOK ŞOK ŞOK Yaşlandıkça genç kalmanın formülü bulundu!!! YAŞLANDIKÇA GENÇLEŞEBİLMEK.. > Gençlik hayatın belli bir çağı ile ilgili değildir. > İnsan kendine olan güveni derecesinde genç, şüphesi neticesinde yaşlıdır. > Cesareti neticesinde genç, korkuları derecesinde yaşlıdır. > Ümitleri derecesinde genç, ümitsizliği derecesinde yaşlıdır. > Hiç kimse fazla yaşamış olmakla ihtiyarlamaz. > İnsanları ihtiyarlatan, ideallerinin gömülmesidir. > Seneler cildi buruşturabilir fakat, ruhu, heyecanların bitişi > buruşturur.!!!! > İnsanlar yaşadıkça yaşlandıklarını sanırlar, halbuki yaşamadıkça > yaşlanırlar. > Beynimiz, yeni tecrübeler keşfettiği sürece o insan gençtir. > İnsan, ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyardır. > > > William E. GLADSTONE |
Cevap: Shamanic Özlem Şahin doğum günü partisi 956k956kMutlu Yıllarr 956k956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:18 AM. |