Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=284)
-   -   Bugün Doğum Günüm.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618641)

varonburak 16-05-2011 11:25 PM

Bugün Doğum Günüm..

Arkadaşlar oldukça melankolik bir yıl geçirdim.. Genelde her doğum günümde illaki güzel bi gün olucak diye kendimi takıntılardım.. İlla kutlamam laızm gibisinden.. Bende bu yıl inat yaptım hiç ağğzıma bile almıyıcam dedim doğum günümü dedim ama face sağolsun ve arkadaşlarım sağolsun kutlamaktan daha güzel geçti vlla..

Şimdi şöle bişe oldu bunuda sizlerle paylaşmak istiyorum.. =) Ben doğum günümü kutlamıyorum ya şimdi.. O yüzden bende doğum günümü facede duvarımda paylaşılan kutlamalarla kutlıyıcam dedim akşam saat 5 gibi girdim Ben şimdi böyle bi 30 40 kişinin falan kutlamasını bekliyorum.. O yüzden 30 40 tane bildirim olması lazım.. Bi girdim 10 bildirim olmasınmı.. Beni o anda görmelisiniz yıkıldım resmen.. :D Sonra Allahtan üzüntüm kısa sürdü.. Çünkü face artık tek tek bildirim yapmıyo tek bildirim halinde isimlerin aralarına virgül koyarak bildirim yapıyormuş.. =) Şuan da toplam 60 arkadaşım doğum günümü kutladı ama buda bana yetti.. (=

Yani sadede gelicek olursak doğum günümü öyle kutlamadım fakat faceden arkadaşlarımın doğum günümü kutlaması beni mutlu etti arkadaşlar.. Öyle ihtişamlı kutlamalara gerek yok dostlar.. :zpzp:(=

Sevgiyle kalın..

bluegirlx 16-05-2011 11:56 PM

Cevap: Bugün Doğum Günüm..

doğum gününü yürekten kutlar sana sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim..
doğumgünleri iyidir..geçmişi ve geleceğimizi düşünmek için iyi fırsatlardır atlama..

Sen mutlaka bir mum yak kendin için..iyi ki doğdun şarkısını mutlaka mırıldan..Ve bu geçirdiğin yıl için ve gelecek yıl için bol bol şükür et..

Güzel bir yol yoktur..GÜzel anlar vardır..yaşadığımız bazı travmatik olayları yıla mal edip yaşadığımız güzel anları atlarızz..O yüzden anı güzel yaşamaya bakalım derim ben..
sevgiler..

Mutlu Anlar..y789

MuminOKAN 17-05-2011 12:15 AM

yeni yaşın; sana mutluluk, sağlık, bereket getirsin.

sweeet 17-05-2011 12:19 AM

Mutlu yıllar sana

Yeni yaşın hayatında istediğin değişimleri getirsin sana :))

Işıldayan Safir 17-05-2011 12:19 AM

Doğum günün kutlu olsun varonburak... Gönlünce geçireceğin güzel yaşlar dilerim.

Sevgiler.

bendeniz 17-05-2011 03:53 AM

doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yaşlarak8908

umut73 17-05-2011 10:15 AM

mutlu yıllar arkadaşım

Alice in Wonderland 17-05-2011 10:58 AM

Gelecek günlerin neşe ile huzur ile geçsinnn mutlu mutlu yılların nicesi olsun inşallah :)

Sultan 17-05-2011 10:49 PM

doğum günün kutlu olsun.
nice mutlu yıllara...y789

ankarad 17-05-2011 11:08 PM

her ne kadar tanışmasakta görmesekte birbirimizi bir insanın mutluluğunu paylaşmak kadar güzel bir şey yok nive yılllara

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 AM.