![]() |
iyi ki doğdun perfinya doğum günün kutlu olsun. bolluk bereket,sağlık mutluluk dolu bir yıl diliyorum. her şey gönlünce güzel olsun. iyi ki doğdun iyi ki bizimlesin sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: iyi ki doğdun perfinya Mutlu yıllarrrrrr sanaaaaaaa :) |
Cevap: iyi ki doğdun perfinya iyiki doğdun, iyiki sana bu mesajı yazabiliyorum:) |
Cevap: iyi ki doğdun perfinya Canım arkadaşım, iyi ki doğdun! İyi ki varsın. Seni seviyorum. |
Cevap: iyi ki doğdun perfinya Mutluuuu,umutlu, huzurlu, kıpır kıpır bir ömür diliyorumm ;)) |
Cevap: iyi ki doğdun perfinya iyi ki doğdun perfinya:) umarım tüm dileklerin ve isteklerin hayırlısıyla gerçekleşir mutlu sağlıklı huzurlu şükürlü bi ömür geçirirsin... nice yaşlara |
Cevap: iyi ki doğdun perfinya nice mutlu yıllaraaa :) bu yaş sana bütün sevgileri,huzuru,mutluluuğu,sağlığı ,iyiliği versin dilerim ki :) |
Cevap: iyi ki doğdun perfinya Doğum günün kutlu olsun Perfinyacım. Gönlünce güzeeelll bir ömür dilerim. Sevgiyle kal. actionsmile |
Cevap: iyi ki doğdun perfinya Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yaşlara............. |
Cevap: iyi ki doğdun perfinya Alıntı:
Sevgilerimle... Alıntı:
Teşekkürler canım... Alıntı:
Teşekkür ederim. Ben de iyi ki bu mesajı okuyabiliyorum. Alıntı:
Teşekkür ederim canım. Sen de iyi ki varsın.Ben de seni seviyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 PM. |