![]() |
Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! Akşamın bu saatinde burnumu işten sitemize doğru kaldırırken sevgili Karavan Abi'mizin doğumgününün bugün olduğunu fark ettim. http://www.10marifet.org/imaj/embir/8542695.jpg Nice mutlu yaşlara Karavancığım senin Doğum günü sayfanı açmak da bana kısmet oldu. Çoook mutlu oldum gerçekten. Hayatının bu yeni başlayan döneminin Güzel süprizlerle, dostlukla, sevgiyle, bolluk, bereket ve şansla dolu geçmesini dilerim. İyi ki varsın Karavancım Seni tanımış olmak benim için çok büyük bir mutluluk Kucak dolusu sevgilerimle İyi ki varsın http://usakteam.com/images/dogumgunu2.gif |
Cevap: Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! Doğum günün kutlu olsun karavan abi. ttli3 Her şeyin gönlünce olduğu güzeeelll bir ömür geçirmeni dilerim. İyi ki varsın. İyi ki bizlerlesin. Nice senelere... :zpzp: |
Cevap: Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! Doğum gününüz kutlu olsun, iyiki varsınız. |
Cevap: Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! Doğum gününüz kutlu olsun. İyiki doğdunuz Karavan............... |
Cevap: Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! Doğum gününüz kutlu olsun... |
Cevap: Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! Sevdiklerinizle nice senelere..İyi ki doğdunuz iyi ki varsınız. |
Cevap: Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Karavan.. Sevdiklerinizle birarada mutlu anlar yaşayacağınız, küskünlüklerin barıştığı,sağlık,neşe ve bollukla dolu bir yıl geçirmenizi diliyorum.. Nice senelere..actionsmile |
Cevap: Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! doğum günün sana tüm beklentilerini getirsin..sevgi dolu güven dolu nice yıllara..sevgilerr.. |
Cevap: Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! bi kova burcu daha :P doğumgününüz kutlu olsun burada hava günlük güneşlik ben doğumgünümde hava güneşliyse mutlu oluyorum, sevildiğimi düşünüyorum. şimdi de sizin için öyle düşündüm :) neşeniz daim olsun |
Cevap: Karavan'ın Doğum Günüymüş Bugüüünnn!!! Doğum gününüz kutlu olsun,sevdiklerinizle birlikte sağlıkla,huzurla nice yıllar geçirmeniz dileğiyle. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:20 AM. |