![]() |
Cevap: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Çocuklarımızı emanet ettiğimiz ve onlara yaşam yolunda rehberlik eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun... |
Cevap: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Bir toplumun gelişebilmesi,eğitim ve öğretimin kaliteli olmasıyle mümkündür..Bu kutsal göreve hizmet eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.. http://img25.imageshack.us/img25/7977/retmenlergn08.gif |
Cevap: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Öğretmenler günü kutlu olsun! |
Cevap: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının gününü kutluyorum! Sevgiler. |
Cevap: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun tüm öğretmenlerimizin öğretmen adaylarımızın bu güzel gününü kutluyorum.yetiştireceğiniz yeni nesiller sayesinde laik ,hür ,türkiye cumhuriyeti hep daim olacaktır. |
Cevap: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun Tüm meslektaşlarımın gününü kutluyor hepinize teşekkür ediyorum. Tüm nadide çiçeklerimizi dünyamızı mükemmelleşticek şekilde yetiştirmek eğitmek büyütmek dileğiyle....... |
Cevap: Öğretmenler Günü Kutlu Olsun zaman paylasimini yapamiyorum galiba, su siralar hayati hep arkadan yakalamaya calisiyorum, sevgili ogretmenlerim. sevgili dunyayi aydinlatan insanlar, ogretmenler gununuzu en icten dileklerimle kutluyorum. hepinizi sevgiyle saygiyla selamliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 PM. |