![]() |
Cevap: İyi ki doğdun Çakıl'ımmmm... mutluluklaarrr |
Cevap: İyi ki doğdun Çakıl'ımmmm... Alıntı:
Nerelerdesin sen kuzum??? Ortadan bir kayboldun mu pir kayboluyorsun yani... Çok teşekkür ederim. Ben de sana senin afacan ve tatlı eşinle mutluluklar dilerim. Özletme bu kadar kendini:))) |
Cevap: İyi ki doğdun Çakıl'ımmmm... canım doğum günün kutlu olsun... biraz geç olcak ama sana bu pastayla kendimi affettiririm değil mi?y789 http://img85.imageshack.us/img85/5585/birthdaycakek.gif |
Cevap: İyi ki doğdun Çakıl'ımmmm... Bende şehir dışında olduğum için geç yazabildim. Nice sağlık bolluk bereket dolu seneler diliyorum. İyi ki varsınız. |
Ben de size sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir ömür diliyorum. Siz ve siteniz sayesinde yaşadığım değişimler beni özgüven dolu, yepyeni bir insan yaptı. Bu pahabiçilmez bir hediye. Teşekkür bile yetersiz kalıyor. İyi ki varsınız. Sevgilerimle:))) |
Cevap: İyi ki doğdun Çakıl'ımmmm... Ben özelden doğum gününüzü kutlamıştım ama burdada yazmak isterim. Doğum gününüz tekrar kutlu olsun mutlu huzurlu yıllar diliyorum.Yanımda olduğunuz, yardımlarınızı esirgemediğiniz içinde tekrardan şükranlarımı sunuyorum. |
Çok teşekkür ederim Joseff, Walla sayenizde günlerdir doğumgünü kutluyorum. Böyle de çok güzel oluyormuş. Sen de iyi ki varsın canım. Ben de sana mutlu, huzurlu, sağlıklı, bolluk ve aşk dolu bir ömür diliyorum. Her şeyin en iyisini hakediyorsun. İyi ki varsın Sevgiler Joseffçiğim |
Cevap: İyi ki doğdun Çakıl'ımmmm... Ben de şehir dışındaydım, geç kaldım :) Mutlu, huzurlu bolluk bereket içinde nice yıllar diliyorum ;) Mutlu Yıllar.. |
Cevap: İyi ki doğdun Çakıl'ımmmm... Ben uzun bir süredir işlerim nedeniyle giremiyordum... Bugün gördüm... Olsun...Geç kalmadım umarım :-))) İyi ki doğdun... İyiki varsın... Doğum günün kutlu olsun...Nice yıllara, nice yaşlara... O0O0O0O0O0 |
Çok naziksiniz. Güzel dileklerimiz karşılıklı :)) İyi ki varsınız, daha güzel paylaşımlara :)) Sevgiyle kalın cat56cat56 |
Çok teşekkürleri Scouter, Çok güzel dilekler bunlar. Yokluğun hissediliyor walla :)) Arayı çok açma canım:)) Sen de iyi ki varsın. Muhteşem bir hayat yaşamı, her daim mutlu ve huzurlu olmanı dilerim. Sevgiyle kal:))) |
SElam Aşk Kırıntısı, Canım benim, görmemişim bu güzel kutlamanı. Harikasın çok teşekkür ederim. Bu ne güzel pasta böyle... Ruhun ve kalbin hep aşkla, sevgiyle dolu olsun. Hep gülümse, çevreni mutluluklar doldursun:))) İyi ki varsın canım. Tekrar teşekkür ederim:))) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:56 AM. |