![]() |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Doğum gününüz kutlu olsun.Herşey gönlünüzce olsun. İyiki varsınız. İyiki bu siteyi kurmuşsunuz. Hayatıma kattığınız güzellikler kat be kat size dönsün... |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) nice seneler atakan bey. |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) her şey olduğundan daha güzelleşmiş ve tüm güzelliklerin artmış olduğu güzel günler yaşamanız dileğiyle.. http://img440.imageshack.us/img440/4...i17bt71xa4.jpg |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Bu benim siteye ilk mesajım. siteyle tanışalı 21 gün oldu. telkinleri aralıksız dinliyorum. etkileri daha sonra paylaşmak isterim ancak Atakan beyin doğum günü olduğunu öğrenince kutlamadan çıkmak istemedim. İnsan uzun zaman sonra kendinde güzellikler hissetmeye başlayınca katkısı olan insanlara nasıl teşekkür edeceğini yada özel günlerini nasıl kutlayacağını bilemiyor. Eminim insanlara yaptığınız iyiliklerin karşılığını hayatta şu veya bu şekilde mutlaka alıyorsunuzdur. yine de duyguların ifadesi için güzel dilekler dilenmesi insanı mutlu ediyor. Umarım hayatınız boyunca güzellikler yanıbaşınızdan ayrımaz. Hayatta var olan herşeyden keyif almanız dileğiyle Doğum Gününüz Kutlu Olsun Atakan Bey. blissy |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum... |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) mutlu yıllar.. iyiki doğdunuz:) |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) Alıntı:
|
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) mutlu seneler atakancım aslan kardeşim benim herşey gönlünce olsun guitarcilgin897 |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) İyiki doğdunuz iyiki varsınız Atakan Bey..... |
Cevap: iyi ki doğdun atakan sönmez(hayatımdeğişti) atakan beyy :) hayatıma sihirli değneklee deyipp karşılıksızz hayatımı değiştirdiğinizz içinn cok cok cok teşekkür ederimm..daha sizinlee konuşma fırsatımızz olmadıı ....ama mükemmel biri oldugunuzu tahmın etmek hiçte zorr değill ... mutluu yıllarr ii dogdunuzzz ..İİ VARSINIZZZ :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 AM. |