Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=284)
-   -   MUTLU BAYRAMLAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=615362)

funda0903 07-09-2010 09:06 AM

İYİ BAYRAMLARRRRRRR

Adoş'a Dair Herşey

http://img.blogcu.com/images/templates/noir_eyes.gifIcimden Geldigi gibi Günlük

http://img510.imageshack.us/img510/2313/bkart2ie5.gif
♥ Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle

planner 07-09-2010 09:10 AM

Cevap: İYİ BAYRAMLARRRRRRR

Şimdiden bayramınız mübarek olsun. Nice bayramlara nice ramazanlara.:)

Sevgiler. kiss3

cadi_bm 07-09-2010 09:28 AM

Herkese iyi bayramlar girlhaha:zpzp::zpzp:

tolgaasya 07-09-2010 09:33 AM

Şimdiden iyi bayramlar...

bigokyanus 07-09-2010 09:41 AM

Çocuk sevinci içinde geçireceğiniz bir bayram olmasını diliyor , Ramazan Bayramınızı kutluyorum...

Işıldayan Safir 07-09-2010 01:24 PM

Önceden bayramları heyecanla beklerdim. Sevdiğim insanlarla bir arada olabiliriz diye. Biz gideriz ya da onlar bize gelirdi. Keyifli sohbetler olurdu. Aileler en iyi ikramı yapmak için yarışırdı. Çocuklar şeker toplayıp dururdu. Kimse kimseye kızgınlığını hatırlamazdı. Çünkü öncesinde zaten unutulurdu. İnsanlar çetele tutmazdı. Çok fazla olduğunu sanmıyorum bir arada olan ailelerin.

Ben artık bayramların birleştirici gücüne inanmıyorum. Sevgiyi yeşerttiğine de. Hiç heyecanım yok bayram geliyor diye. O bayram havasını alamıyorum. Benim için sıradan olacak. Herkes kavga ediyor. Hakaretlerle dolu ilişkiler... Kimse kimseye değer vermiyor. Ya da değer veriyor gibi görünüyor sadece.

Ben bu bayramı İstanbul'da geçiricem. Dolayısıyla evde olmayacağım. İstediğim tek bir şey var. İster bayram olsun isterse de olmasın. Yanımda sadece dürüst insanlar olsun. Kimse beni aramış olmak için aramasın.

Temenni ettiğiniz günleri de yeniden görebilmeyi dilerim. Biraz moral bozdum ama hissettiklerim bunlardı. Kusura bakmayın.

Herkese iyi bayramlar...

planner 07-09-2010 01:40 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767400)
Önceden bayramları heyecanla beklerdim. Sevdiğim insanlarla bir arada olabiliriz diye. Biz gideriz ya da onlar bize gelirdi. Keyifli sohbetler olurdu. Aileler en iyi ikramı yapmak için yarışırdı. Çocuklar şeker toplayıp dururdu. Kimse kimseye kızgınlığını hatırlamazdı. Çünkü öncesinde zaten unutulurdu. İnsanlar çetele tutmazdı. Çok fazla olduğunu sanmıyorum bir arada olan ailelerin.

Ben artık bayramların birleştirici gücüne inanmıyorum. Sevgiyi yeşerttiğine de. Hiç heyecanım yok bayram geliyor diye. O bayram havasını alamıyorum. Benim için sıradan olacak. Herkes kavga ediyor. Hakaretlerle dolu ilişkiler... Kimse kimseye değer vermiyor. Ya da değer veriyor gibi görünüyor sadece.

Ben bu bayramı İstanbul'da geçiricem. Dolayısıyla evde olmayacağım. İstediğim tek bir şey var. İster bayram olsun isterse de olmasın. Yanımda sadece dürüst insanlar olsun. Kimse beni aramış olmak için aramasın.

Temenni ettiğiniz günleri de yeniden görebilmeyi dilerim. Biraz moral bozdum ama hissettiklerim bunlardı. Kusura bakmayın.

Herkese iyi bayramlar...

Bu yazdıklarına katılmak istemiyorum ama maalesef haklısın.agl34Artık bayram ziyaretleri hep mecburiyetten yapılır oldu. Aman şimdi gitmezsek olmaz, laf olur. Gidince bir şey almak lazım, almazsak laf olur. Ayyy. Bırakın canım laf olursa olsun. Sen gitmek istemiyorsan, ayakların zorla gidiyorsa zaten olan olmuş, akraban laf etse artık ne önemi var ki.

Temizlikler el ne der diye yapılıyor. Ev her daim temiz olmalı bir kere. Biri gelince yapılacaksa zaten bırak o ev pis kalsın ya. Millet bir an önce bayramı da atlatsak telaşında. Bayram sevinç değil eziyet sanki...

Neyse çok uzattım. Umarım bu alışkanlıklarımızdan vazgeçeriz de eskisi gibi şen şakrak, tüm aile hep birlikte, huzur içinde bayramlar geçiririz.

Nice bayramlara.

matri 07-09-2010 01:48 PM

hadii arkadaslar bizler mutlu insanlariz.. birakin bu uzuntuleri, saten varlar, uzulerek dahada uzatmayalim.. mutluluga daha fazla deger verip daha fazla onem verelim.

bende butun dostlarin bayramlarini en icten dileklerimle kutluoyrum.

nice mutlu bayramlara hep beraber diyorum.. hepinizi seviyorum. mutluluklar, esenlikler...

songulakpinar 07-09-2010 03:47 PM

huhuuu iyiki varsınız bayramlarımız hep beraber mutluluk dolsun.....

smyrna1 08-09-2010 10:12 AM

bu sitedeki herkese, okuyana okumayana herkese çok güzel bir bayram diliyorum canlarblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM.