![]() |
Ynt: Venüs Doğum Günü Partisi vayy venüsüm... dogum günün kutlu olsun bea... ne ara dogdun sen ya s45apk kusurabakma ben gec kalmışım kutlamak için rt67 |
Ynt: Venüs Doğum Günü Partisi uy897 Bak pastadan ne çıktıııııı uy897 Doğum günün kutlu olsun 25889 senin için yeni başlangıçlara vesile olsun.Herşey gönlünce olsun. Mutlu ol emi... kiss3 |
Ynt: Venüs Doğum Günü Partisi Teşekkür ederim arkadaşlar.. güzel dilekleriniz için... Ha bu arada dusun 30 yaş sendromu nasıl atlatılır drive45 bilen var mı krz67 s45apk |
Ynt: Venüs Doğum Günü Partisi Ha bu arada dusun 30 yaş sendromu nasıl atlatılır drive45 bilen var mı krz67 s45apk [/quote] bence 30 yaş çok güzel bir şaş, ben 30 yaşıma gelince hayatımda çookkk köklü ve çookkk güzel değişiklikler olacağını düşünüyorum gulensmiley |
Ynt: Venüs Doğum Günü Partisi Aynı fikirdeyim, İzumi.30 yaş sendromu diye bir şey yoktur.(Bu 20li yaşların kocamaaaan bir yalanı)Kaldı ki, yaşamın en güzel yaşlarının başlangıcıdır bu yaşlar.Bence doya doya yaşamak gerek. Doğum günün kutlu olsun venüscüm. thumbsanim Bu arada arkadaşlar ben doğum günlerini takip edemiyorum, maalesef.Tüm terazilerin doğum günleri kutlu olsun! k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 PM. |