|  | 
| 
 Doğum Günü Partileri Yakamoz,Forex,Turuncu,Schiffer39 Bugun doğum günü olan 4 üyemiz var... wave Yakamoz,Forex,Turuncu,Schiffer39 nice yıllara... İlk kez 4 üyemizin aynı anda doğum gününü kutluyoruz.Parti için paylaşımlarınızı bekliyoruz... gulensmiley clapping b456 ice1 gogogo coffe2 siirokul hpm1 hpm2 skan67 | 
| 
 Ynt: Doğum Günü Partileri Yakamoz,Forex,Turuncu,Schiffer39  derty hpm1 alk78 guitar 25889 uy897  mutlu yıllar,hayırlı ve uzun ömürler dilerim | 
| 
 Ynt: Doğum Günü Partileri Yakamoz,Forex,Turuncu,Schiffer39 sağlıklı,huzurlu,mutlu bir ömür diliyorum alk78 | 
| 
 Ynt: Doğum Günü Partileri Yakamoz,Forex,Turuncu,Schiffer39 sevgili dostlarımız Yakamozum , Forex,Turuncu, Schiffer39 mutlu sağlıklı sevgi dolu nice güzel yıllar diliyorum hepinize iyiki varsınız  happy6 | 
| 
 Ynt: Doğum Günü Partileri Yakamoz,Forex,Turuncu,Schiffer39  hpm2  wave sevincli  guitar smil56  Yakamoz,Forex,Turuncu,Schiffer39 mutlu seneler arkadaşlar cat56 sevgiler blook | 
| 
 Ynt: Doğum Günü Partileri Yakamoz,Forex,Turuncu,Schiffer39 Arkadaşlar tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum hismiley  Forex, Turuncu, Schiffer39 sizlerinde doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu huzurlu yıllar dilerken tüm dileklerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. http://www.burnaz.net/e-kart/DogumGunu/DogumGunu001.jpg | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM. |