![]() |
Doğum Günü Partisi Tresor sevgili tresor doğum günün kutlu olsun 25889 k8908 derty derty derty |
Ynt: Doğum Günü Partisi Tresor Değerli Tresor doğum günün kutlu olsun.Sağlık ve başarı dolu nice yıllara wave |
Ynt: Doğum Günü Partisi Tresor Alıntı:
|
|
|
Ynt: Doğum Günü Partisi Tresor Doğum günün kutlu olsun canım 956k |
Ynt: Doğum Günü Partisi Tresor doğum günün kutlu olsun Tresor. Seni çok seviyorum. ben de bayadır giremiyorum siteye kah siteden kaynaklanıyor kah benim internet bağlantımdan. ama tesadüfen bugun girebildim ve sana nice mutlu yıllar dileme şansınını elde ettim. Sağlıklı sihattli mutlu yıllar Tresorcum. |
Ynt: Doğum Günü Partisi Tresor tresorum hoşgeldin gözlerim, gönlüm seni aradı,özledi, sitede bir olumsuzluk yaşadık o yüzden sandım,buradaymışsın vatanada hoşgeldin umarım hoşça vakit geçirirsin,şükürler olsun yaradana hepimiz değiştik ve değişmeye devam ediyoruz,daha nice güzelliklere inşallah ,hepimize saygılı sevgiler. |
Ynt: Doğum Günü Partisi Tresor Doğum günün mutlu kutlu olsun tresor her daim sağsalim geçer zamanın inşallah sağlıklı huzurlu yıllar senin olsun hismiley |
Ynt: Doğum Günü Partisi Tresor Nice mutlu yıllara tresor, Sevinç ve mutluluk hayatında daim olsun. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 PM. |