![]() |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " Hayal ablam dogum günün kutlu olsun,mutlu olsun, iyiki varsin ablacigim hayatin rabbimin nuruyla nurlansin... nice nice yillara ablam kiss3 |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " d un............ cat3500 cat3500 o s g l u o m u g l ü t n u ü m n u kiss3 |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " Hayatın bu kadar güzel olduğunu anlamamıştım seni tanımadan. önce. Sana binlerce tşk ediyorum. ablam olduuğn için ve beni mutlu ettiğin için iyiki doğdun iyiki varsın hayal ablacıgım … doğum günün kutlu olsun sevgilim seni çok seviyorum. Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın! MUTLU YILLAR gulensmiley Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara... mutluluğun nisan yağmurları kadar bol olsun Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! şimdi pasta demi gulensmiley bu kadar yeterr http://www.hizliresim.com/2008/8/7/3336.jpg abla alınma herkez koca koca pastalar gönderiyo sevincli ama bu kadar yeter sana yas geldi tansiyon seker artık yedigin içdigin seylere dikkat etceksin canım ablacıgım dogum günün yanında kutlamak isterdim ama du bakalım 15 -16-17 agustos tarihlerinde izmire gelme ihtimalim var gulensmiley tabiii tosfed sözünü tutarsa smiliyface gelirken sana guzel bi hediye getirmek isterim iyiki varsın |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " yüreğinizdeki güzellikler..katlanarak dönsün size... her doğan güne gülerek açılsın gözleriniz.. dilediğiniz herşey evrenin size hediyesi olsun... bu gün ve daima... iyiki doğdunuz... nice yaşlara.... http://img218.imageshack.us/img218/9876/60hc6yn7.gif http://img399.imageshack.us/img399/9...y024su7gd3.gif |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış. Bir gün Tanrı'ya sormuş: -Tanrım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım? -Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın. -Pekiiiii... İnsanlar bana birşeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım? -Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek. -Peki Tanrım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım? -Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek. -Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak? -Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak. -Fakat ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm. - Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek. O sırada Cennette bir sessizlik olur ve düyanın sesleri cennete kadar ulaşır. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar: -Tanrım eğer şimdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adı ne? -Meleğinin adının önemi yok yavrum, sen onu ANNE diye çağıracaksın... Hepimizin Annesi oldugu icin ablasi oldugu icin bu siirle dogum gununu kutlamak istedim... Sevgi ve Saygilarimla... tender45 ark5 |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " canım benim şimdi gördüm, doğum günün için herkes toplanmış, bende burdayım, taaaa yüreğimin en nadide yerinden seslenip doğum gününü kutlamak isterim, hergünün doğum günün gibi geçsin, ama geçerken yılları değil, mutluluğunu arttırsın, biz asla yaşlanmayacağız, senin sayende forumdakiler, forumdakiler sayesinde sen........ birbirimizi huzura, iyiye, sevgiye, sonsuzluğa taşımanın gururu ile öpüyorum seni........ forumumuzun özeline yakışır doğum günü yaşa...................... smiliyface uy897 25889 smileydance f678h partysmiley |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlıkla huzurla ve mutlulukla geçsin abla kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " Hayal Ablacım, kutlayan arkadaşlar sitemizin annesi demişler size,yarın annemin de dogumgünü benim,yani yarın annelerin dogumgünü, ablamız,annemiz dogumgünün kutlu olsun,mutlu ol,saglıklı ol,huzurlu ol ve hep bizimle ol kiss3 |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " Tüm dileklerinizin gerçekleşeceği sağlık ve mutluluk dolu nice seneler diliyorum...http://gizzo.blogs.sapo.pt/arquivo/H...day%20cake.jpg blissy |
Ynt: " Hayal Ablamızın Doğum Günü " hayal ablacım güzel ablacım, iyi ki doğdun iyi ki varsın, daha nice yıllar, yeni yaşınız size mutluluk, sağlık, huzur getirsin. sevgilerimi ve saygıları yolluyorum size kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 AM. |