![]() |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear Alıntı:
kırılgan olmayı insan en çok esnek olmayı başararak aşabilir...ve o an kırıcı buldugun ne varsa biraz tepeden yani kuşbakışı bakmak faydalı olur.yani bi sene sonra buna kırılır mıyım gene yoksa o zaman anlamını yitirecek mi?....höşgörü ve kırılmak uzak duruyo birbirine..karşıdakinden çok fazla almayı bekleyen,ilişki ne olursa olsun,hoşgörüyü hissetme şansını azaltmış oluyor...ben de nisan dogumluyum ..acaba bu sınıfa giriyor muyum?? |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear Her insanın doğasında vardır biraz kırılganlık, bazen çok şey bekliyoruz hayal kırıklığına ugruyoruz,olsun bence o da gerekli çünkü yoksa nereden anlardık yoksa doğruyu seçtiğimizi sapkal89 insanlar zaten birbirlerine aslında çok benzerler.Ama hep farklı yonlerimiiz ortaya koyarız nedense.Sende mutlaka bu guruba giriyorsundur sevgili arkadaşım smiliyface |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear arkadaşlar ben biraz eve geç geldim kendi doğum günümle meşguldüm ne mutlu sizde benle birlikte doğmuşsunuz, o halde hep beraber iyiki doğduk diyelim, bu gün perseid yıldız yağmuru var, bir sürü yıldız kayacak, dileklerimiz olsun, astroloji ile ilgilenen ve doğum haritasına bakmak isteyen olursa http://astro-software.com/cgi-bin/astro/natal doğum saatini ve yerini de yazıp bir bakın benim çok hoşuma gitti bu da benden doğum günü hediyesi olsun üniversiteden arkadaşım asude argun astroloji gazetesinde çalışıyor köşe yazıları var bilimsel olarak konuya yaklaşıyor, bence bir göz atın fikrinizi almak isterim, saygılar |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear Alıntı:
Her üye için ayrı bir konu başlığı açılıyor... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 PM. |